Moderátoři: smith
Zaregistrován
28. 6. 2008
A ještě bych doplnila jeden fakt- samozřejmě záleží na stavu- používané budou mít samozřejmě mnohem nižší cenu než nepoužité- ty v "ražebním lesku" 😁 😁 😁
Zaregistrován
11. 1. 2010
děkuji za info, jsou od kamaráda, když to tady čtu asi je budu sbírat.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Jen aby nedošlo k nějakému omylu, to co jsem psala já o cenách, platí především hlavně pro ty vzácné a hodně cenné sady. Myslím, že pokud je začneš sbírat, určitě se dají sehnat i zajímavé běžnější stříbrné sady za přijatelné částky, ale jak jsem už psala, mé informace jsou hodně povrchní, jsem v tomhle jen laik. Pokud je budeš chtít sbírat, možná že někde na internetu budou o tomto i stránky. Uvidíš :-)
Zaregistrován
29. 3. 2017
Dobrý den,
prosím o radu co je to za lžičky (z pozůstalosti po staré paní). Mají být z Vídně, údajně stříbrné, ale nenašla jsem na nich nikde punc-nebo nevím, kde ho hledat. Možná je to alpaka....prostě nevím. Hledala jsem dlouho na internetu i v aukčních a na serverech se starožitnostmi, ale nikde nic podobného. Děkuji za radu.
Obrázky:
Zaregistrován
27. 12. 2010
Kdyby byly stříbrné a z Vídně, byla by na nich přílušná puncovní značka. Mášli poblíž nějakého zlatníka, zaskoč k němu aby se na to podíval.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Pokiaľ je tam nejaká značka , tak bude na opačnej strane.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.