Jestli dobře vidím, tak horní tři a spodní jsou Rýnská Falc, Ruprechtové, tam kde je lev s roztřepeným ocesem vlevo a na druhé straně poprsí s vévodskou čepicí, zatímco prostřední řada jsou ty norimberské, je tam v opise čitelné BVRGRAVII, lev kráčí doprava a na druhé straně je "Brackenkopf", hlava psa brakýře. Napsal bych Vám odkazy přesněji, ale doma stavím a mám literaturu seštosovanou na hromadách pod plachtami. Tak jen tak po paměti. Myslím, že Ruprechtové jsou mincovna Amberg.
(Doufám, že se někdy dostanu k popisu nálezu, ze kterého mince zřejmě pocházejí, mám už materiály skoro pět let seskládané, aspoń co jsem měl k dispozici, ale nějak se k tomu nemůžu dopracovat. ŠKoda, i vzhledem k zastoupení České Falce to bylo celkem zajímavé).
http://www.mcsearch.info/search.html?search=similar:912729#1 a teraz stačí dohľadať
nedavno jsem tu ukazoval podobne falzum. akorat si vzdy pletu, odkud to je. hned se podivam D
tak neco takoveho snad pomuze k dohledani. moje falzum bylo tusim to B73 (je to z CNA).
Obrázky:
zde je odkaz. mozna by to mohlo byt okrajeneho neco takoveho:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.