Turtle: díky za zastání.......
Dráčku: Ano máš pravdu....na to jak jsem tady dlouho, bych už měl umět si na googlu najít takové mince.....jestli jsou tak časté...nevím......
Chtěl bych jen konstatovat toto:
Jak poznamenal Turtle, žena je v šestinedělí a máme spoustu práce s mimčem, bolí ji bříško a jediné, co ji trochu utiší, je stálé nošení na rukou.....K PC si ji vzít nemůžu, protože to má drahá polovička nechce.....A ikdyž si ráno zapnu PC a večer vypnu, tak u něj moc nepobudu, protože sotva sednu, tak se malá vzbudí, nebo po mě je něco žádáno....kolikrát se vzteknu, že sotva co jsem si sedl, tak už musím vstát.....Maily? Hrnu před sebou a řeším jen ty nejdůležitější....
K mincím samotným a jejich určování......Jsem schopen si určit jen ten okruh ( nějakým způsobem ), o který se zajímám ( PG )....plus ještě něco ze základních katalogů Novotného......Takže pokud sem hodím nějakou minci, pro většinu byť často se opakující, ale mě dosud neznámou....nediv se.......
Nemám dost času a klidu na to, abych si pozvolna procházel veškeré zde uveřejněné informace....k mé škodě......
Takže když už sem něčím přispěju, je to hektická záležitost a kolikrát vlastně se spožděním si uvědomím, co jsem to zase napsal za blbost......
Ale jak jsem již psal....máš pravdu.....měl bych se polepšit a získat širší záběr informací a vědomostí, než jen PG.....
Čili až bude čas...polepším se.....😉
Jo, Turtle, zapoměl jsem ti poděkovat za pomoc při určení....dikec
2 krejcar Maximilian I... pomůže někdo s datací? dočetl jsem se že snad dřívějším ražbám chyběl právě letopočet, ale nic bližšího nemůžu najít... děkuji
http://www.forumancientcoins.com/gallery/displayimage.php?album=1767&pos=10
tady je téměř stejnej, jen ta dvojka je jiná
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.