Zaregistrován
6. 11. 2008
Jenže velké množství těchto lidí sem chodí z lennosti a pohodlnosti !!!
Než aby to zadali do vyhledavače a chvilku tomu věnovali, raději to dávají sem, ať tomu ten čas věnuje někdo jiný...
Dnes si již můzou najít cca 80-90% věcí co sem běžně dávají během krátké doby na netu sami!!!
Pokud jsou tedy ochotní tomu věnovat rochu svého času... 🙄
(nehodnotím zrovna tento případ, ale všeobecně sem dávané dotazy)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
9. 3. 2010
Príklad: Zbarateľ, začiatočník získa mincu z obdobia ktoré ho zo zberateľskej stránky zaujíma a chce túto mincu oceniť. Má dve možnosti:
A: Spýta sa na cenu tejto mince
B: Spýta sa na to, kde by mohol získať informácie o cenách tejto mince, alebo micí z tohto obdobia (web. stránky, katalógy, aukcie ...)
A v tom vidím podstatný rozdiel.
PS: Tak isto rešpektujem Tvoj názor, a tak isto s ním nesúhlasím 😉
Zaregistrován
22. 7. 2011
Pokud mě něco opravdu baví, pak bez vyjímky, tedy je to i určitá chuť se něco naučit. Pokud chci sbírat mince, pak musím získat vědomosti z několika oborů. Pokud se budu spoléhat jenom na rady druhých, pak se nenaučím téměř nic. Povinnost zkušenějších, je radit začínajícím sběratelům, ale ti by toho měli využívat pouze v situaci, kdy nevědí, jak dál.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
30. 9. 2010
podla mna je casto problem to ze novacikovia mozu mat problem s jazykovou barierou, a tym padom s orientaciou na zahranicnych weboch.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
23. 4. 2008
To není problém jen nováčků. Prostě my dříve narození máme skoro všichni problém s anglinou. Jelikož nám ve škole lili do hlavy je ruštinu a tak anglina véééélmi chybí 😞 A bohužel díky nějakým okolnostem, které nemá cenu rozebírat, jsem nesměl dál na školy, tudíž jsem se mohl pouze vyučit a tam jsme také anglinu kua neměli...
Zaregistrován
21. 7. 2007
Ono je to i o tom chtít umět. Taky jsem neměl na škole angličtinu, ale i přesto celkem rozumím a domluvím se už lépe než německy, i když němčinu jsem se učil cca 10 let.
Zaregistrován
22. 7. 2007
jj je to o pristupu a snaze....za totace me zajem o pocitace tak nejak nutil vzit slovnik a ucit se anglicky....takze se domluvim bidne predevsim kvuli vyslovnosti , ale po netu ci po mailu je to uplne v pohode
Zaregistrován
12. 1. 2010
No, já jsem před 2 roky znal z latiny jen citáty nazpaměť a pár slov, dneska si (s občasnou pomocí slovníku🙂) čtu knihy v latině... nechodil jsem na žádné kursy a ve škole jsme latinu neměli. Takže bych řekl, že je to hodně o snaze se něco naučit, samozřejmě čím mladší je člověk, tím mu to jde lépe.
Edit: vidím, že v podstatě opakuju, co tu už napsali jiní.. tak to dopadá, když člověk otevře téma a přečte si ho za půl hodiny 🙄
Zaregistrován
23. 4. 2008
Sím, sím, pomůže někdo s určením? Bude to asi rakouskej fenik, možná Leopold VI. (1198-1230), ale nenašel jsem až tak podobný, jen náznakem...
Obrázky:
Zaregistrován
15. 5. 2009
Pasov biskupství, tak 14.stol.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.