Na řád Německých řádů mám kolegu, který se této problematice věnuje, pracuje ve prospěch řádů. Ale jsem rád, když někdo alespoň čte takovou literaturu.
Ladislavaliev@atlas.cz
http://www.deutscher-orden.cz/
Zde je odkaz na naše nejlepší stránky, kdo má zájem prosím, zkuste to.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zdravim Vas priatelia v Novom roku a zelam vela numizmatickych ulovkov🙂 Mam na Vas prosbu,chcel by som vediet o tomto zetone,znamke,medaile vediet nieco viac.Co to vlastne je,pri akej prilezitosti sa davala,ci je to nejaka zviazanost zo slobodomurarmi v Bratisalave a to dolezite,priblizna cena-nakolko rozmyslam to ist drazit.Dakujem za kazdy nazor a postreh.
Obrázky:
Tak dlouho jsem četl o chrámech starého Egypta (Verner), až jsem si přečetl:
V moderní době získal Usir významné postavení v obřadech svobodných zednářů, kteří ho někdy ztotožňují s Chíramem údajným stavitelem Šalamounova chrámu v Jeruzalémě.
Právě díky zednářům se usirovská, respektive staroegyptská symbolika ocitla například na americké jednodolarové bankovce.
Zdravím vespolek,
předem se omlouvám za příspěvek mimo diskuzi, ale sháním kontakt na uživatele cestmir a zde byl naposledy aktivní. Pokud si tento příspěvek přečte nechť se mi prosím ozve na e-mail: TRLMA@seznam.cz Případně pokud by byl někdo ochoten mi kontakt poskytnou budu velice vděčný. Hezký večer.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.