Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
2. 3. 2015
Zaregistrován
17. 4. 2016
Dobrý den, ví někdo co je toto za sklo ? Váza cca 20 cm vysoká, průměr cca 2 cm. Sířka dole cca 5 cm. Zájímá mě případné stáří a výrobce.
Děkuji uctivě.
Obrázky:
Začìnající sběratel
Zaregistrován
17. 4. 2016
Zdravím všechny kolemjdoucì, prosím o určení skla. 1. Kousek, nejspíše Moser 40. lèta dle googlu...je tak Davide?
Druhý kousek, taky popelník. Tady sem ovšem bezradnej, ale dle provedení a vzhledu se o současnou výrobu nejedná ( podle mého názoru). Zaujal mě taky tím že co do velikosti je jen na dvě cigarety, možná popelník určen pro kuřáky doutníků.
Děkuji za reakce.
Obrázky:
Začìnající sběratel
Zaregistrován
2. 3. 2015
váza tvz.flétna,nemyslím si,že se jedná o sklo Moser-přiklonil bych se na Dolní Polubný.popelník pravděpodobně Železný Brod,modrý popelník probrušované s modrým listrem crystalex.
Zaregistrován
17. 4. 2016
Zaregistrován
17. 3. 2016
Ahojte, přidám dotaz na tuto skleničku - 12 cm vysoká, zda nevíte autora , popř. období výroby. Děkuji🙂
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zlatá Zuzana; guľôčku na nôžke pohára pôvodne vymyslel chýrny sklár Jozef Staník .
Súprava dostala meno Zuzana po mene manželky jedného Kanadského obchodníka.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
17. 3. 2016
Děkuji za informaci🙂
Zaregistrován
17. 4. 2016
Zdravím všechny, v minulosti jsem sem tento dotaz již vkládal, bylo mi doporučeno obrátit na sklářskè muzeum. Bohužel bez odezvy. Dokázal by někdo prosím určit autora dle signatury ? Pro Davida..vložil jsem lepší kvalitu fotek signatury. Děkuji uctivě všem za reakce.
Já čtu podpis jako Táborská, což byla česká grafička a malířka, bohužel se mi nepodařilo dohledat, že by někdy malovala sklo a i signatury co jsou na jejích grafikách se liší od tè na vázičce. Takže nevím.
Je taky možnè že nepatří někomu nějak. " významnèmu" ?
Diky.
Obrázky:
Začìnající sběratel
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.