Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
16. 11. 2014
Zdravím...............kdo poradí výrobce i stáří?😐
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
Zaregistrován
2. 3. 2015
http://www.bidorbuy.co.za/item/192565222/_A_MAGNIFICENT_MOST_ELEGANT_CZECH_ART_GLASS_BOWL_DESIG
Bobínku aspon vidíš,kam se dostala Tvoje mísa-JAR,tak si ji považuj...
Zaregistrován
16. 11. 2014
Davide...................kamarád ji chce prodati a chce 600.- Dá se to?
Zaregistrován
2. 3. 2015
Bobínku,dá se prodat Rhapsody má své sběratelé,cena je reálná na koupi,pokud nemá žádná poškození.
Zaregistrován
16. 11. 2014
Davide díky za info................je 100% stav a tak sem ji nakonec koupil i když mě spíš zajimaj vázy. Jinak ta cena v JAR převedena na ZRA dělá v kč asi 3400. To jsem překvapen. b21
Zaregistrován
22. 9. 2014
Tak Davide, když jsem to vlákno před časem vymyslel , tak dám dotaz ... co to je ? Má to výšku cca 25 cm, průměr otvoru je 15 cm . Fialové, nebo fialovo červené sklo s brusem dost těžké. Předesílám, že se to panímámě nelíbí a asi to půjde do bazaru... myslím, že to je z dob minulého režimu.
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
bohémia Světlá nad Sázavou,ručně broušené,nechápu proč se zbavujete broušeného skla,dneska mladý nemají zájem o tento druh váz,je to škoda.Pokud ji budeš prodávat,tak maximálně 500czk,já osobně by si ji nechal,zabalit do krabice a předat potomkům.Není její čas na prodej..
Zaregistrován
22. 9. 2014
Ono je to tak, že to mám od kamaráda, který vyklízí byt a to jsou věci po mamince a chtěl to vyhodit !!! Kamarád má finanční problémy a říkal buď si to vezmeš, nebo to hodím do popelnice ... marně mu vysvětluji, dej to do krabice ulož do sklepa a ono to postupem času půjde nahoru a prodáš si to později, je to sběratelská věc !!! No než by to hodil do popelnice, tak jsem to radši odvezl a uložím mu to k sobě na půdu, nebo to prodám hned a peníze mu dám !!! Takto stejně je to i s růžovým porcelánem z dob před rokem 1989 , mám ho doma ... On by to fakt vyhodil, kdybych si to nevzal .... ale já vím, že dělá pitchovinu (je mladý a blbý) , takže porcelán, sklo uložím u sebe a pokud se prodá teď, tak mu alespoň nějakou kačku dám, pokud ne , tak to uložím prodám později a peníze mu stejně dám třeba za rok.. Neználkovi se těžko vysvětluje, že jsou věci starožitné a věci sběratelské, to je strašný někomu něco vysvětlovat. Ta váza bude za 300 Kč pokud si ji někdo odebere osobně, dávám odkaz na růžový porcelán, který ten kokos chtěl vyhodit a já to dal na Bazoš, abych mu alespoň nějaké peníze dal i proti jeho vůli.... i když je ten kokos vlastně z neznalosti nechce, ale jeho máma to sbírala a myslím, že by chtěla , aby její syn z toho něco měl , prostě to prodám a peníze mu dám .....http://ostatni.bazos.cz/inzerat/61452953/Ruzovy-porcelan-sberatelske-hrnicky-cca-1970-1980.php
Zaregistrován
22. 9. 2014
Omlouvám se za odkaz na Bazoš, ale nejde o aukci jako takovou, je tam cena dohodou , není to odkaz na aukce na Aukru a tak podobně... takže cokoliv se prodá, tak ty peníze dám tomu svému kamarádovi (i proti jeho vůli) a jednám opravdu čestně bez postranních úmyslů, protože jsem jeho mámu znal a nedokázal bych ošulit jejího syna. Pokud o ty věci máte zájem, tak se ozvěte ....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.