Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
17. 4. 2016
Zaregistrován
2. 3. 2015
znám tento tvar popelníku a vázy ale nebyl prozatím určen autor.
Zaregistrován
23. 11. 2015
DXXX-ja som tiež bytovkový a predpokladám,že o hodne dlhšie ako ty.Švagor ma kedysi otituloval "balkónové dítě".Asi preto,že balkón bol 27 🙄 môj dvor.So ženou som vyženil aj dvor,tiež sliepky.Behajú ako tie tvoje.A nesú ako divé.BIO.Ale všade nesmú,lebo všade....ú.Len jedna má výsady.Volá sa Bea.Ja ju volám Nina.(po dcére😁 )Chodí za každým ako pes.Nemám to ďaleko,ale nebývam tam.Ideálny stav.😉
Dúfam,že sa ťa to preboha nedotklo.Pozrel som si tvojho pink Meteláka a potom som bol vtipný.....Nič viac.
Ahoj,ahoj a pomáhaj nám.
Tu je Beonina
-s-
P.S.-V ani jednom zo svojich príspevkov som nechcel nikoho provokovať,vysmievať sa,uraziť.Toto DXXX nie je pre teba,to je pre všetkých,ktorí by takýto pocit mohli mať.🙄
Obrázky:
Zaregistrován
8. 5. 2015
Slepice jsou dobré na ty biovajíčka,ale jako domácí mazlíček je lepší kočka🙂..a ne jen ta dvounohá 😉 . Kmotře,taky jsem rád že jsi někomu udělal radost,taky se tak snažím chovat. Jsem rád,když jsem se tu dočetl,že jsou ještě mezi náma tací co to vidí stejně 😎 . Jo mimochodem,kdybys chtěl někoho podarovat hodinama,tak se ozvi,jsem tvůj člověk 😃 😃 .
Zaregistrován
2. 3. 2015
Stani díky,váza broušená pink není Alois Metelák,nemám ji ještě určenou.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Áno,píšeš to tam,zle som prečítal.Rozhliadal som sa viac po dvore.😃
-s-
Zaregistrován
23. 11. 2015
Toto je údajne svietnik.Dajme tomu.Normálna sviečka v tom síce nechce stáť,hrubšia by do toho išla ťažko,pretože sa to zužuje,ale na pitie sa to tiež asi nepoužíva.Je to len frťan.😲 Je to na 90% nové.
Ide mi však o toto:ten útvar,ktorý je dole a pripomína srdiečko je značka,vzduchová bublina,alebo stopa po odpojení(odrezaní) toho polotovaru,z ktorého sa to robilo?Viete čo myslím,neviem to ináč povedať.A o píšťalu sa asi nejedná. Hmatateľné to nie je,asi náhodný tvar bubliny.Tak?
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
28. 5. 2016
Pomohl by někdo prosím určit autora a sklárnu u pár veciček popřípadě cenu nejdou mi vložit fotografie :-(
Zaregistrován
30. 5. 2016
Dobrý den, poradí mi prosím někdo s těmito pár kousky z půdy? 1. zelený džbán, vím že je to uranové sklo, ale dokáže někdo určit stáří, případně výrobce? 2. skleněná ryba a popelník - stáří, výrobce? 3. skleněná malá sklenička, stáří, výrobce ? Případně u všeho hodnotu? Děkuji moc za rady...
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.