Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
6. 6. 2021
Dobrý den, chtěl bych poprosit o určení vazy. vyska 25 cm, horni prumer 12cm. predem Vám děkuji za pomoc.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 6. 2021
jeste jeden kousek k urceni. vyska 19 cm, horni prumer 12cm. predem Vám děkuji za pomoc
Obrázky:
Zaregistrován
29. 5. 2021
Dobry den, dalsi kusok bez toho aby som nasiel nieco podobne na nete. Neviete mi prosim niekto poradit vyrobcu / obdobie? Noha je kovova, bez znacky. Vopred dakujem
Obrázky:
Zaregistrován
23. 4. 2022
Zdravím Vás všechny! Před nedávnem jsem vyklízela byt po prarodičích a našla jsem poměrně vělké množství různých skleněných předmětů a nadobí obecně....Mohla bych prosím poprosit Davida o jeho odborný názor? Já jsem se pokoušela něco dohledat sama, ale málem jsem z toho měla mrtvici :-X Pokud samozřejmě něco pozná kdokoliv jiný než David, tak určitě taky napište prosím :-D Taky jsem našla docela dost porcelánu, ale nevím jestli to tady můžu postovat. Pokud někdo víte o podobném vláknu jako je toto, ale o porcelánu, nábytku, obrazech nebo kobercích 😃 budu moc vděčná za info. Díky moc
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
Obrazy muzete dat do tematu Umeni - obrazy, ostatni do Starozitnosti. Viz napr.
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/starozitny-stary-nabytek_post_-617017#post617017
Tam jsou diskutovane i koberce a je tam i odkaz na firmu, se kterou mam nejlepsi zkusenosti a mohu doporucit, pokud se jedna o starozitne rucne vazane koberce.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
23. 4. 2022
Mockrát děkuji Numismate
Zaregistrován
2. 3. 2015
nejcenější jsou figurky od Jaroslava Brychty-Železný Brod ,včetně hutní provedení teploměru cena jedného kousku2500-3000czk i více dle zájmu ,jsou vyhledavany ,Váza granatové nabíhané sklo Jan Gabrhel cena 2500-3500czk.Borské sklo vysoký smalt a lištovka není o tento druh sběratelský zájem,Broušené sklo též není moc zájemců
Zaregistrován
23. 4. 2022
Moc Vám děkuji Davide, máte můj obdiv, takové znalosti se jen tak nevidí 😎 Ještě bych měla dotaz na tuto žlutou karafu s 6-ti panákama...Mohl by to být Moser? Pak tam je ještě jedna figurka, ale nejspíše je poškozená, nevím...a ještě ta rybka.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 4. 2022
chci se zeptat, můžu tady nasdílet i nějaký porcelán? nebo pouze sklo? díky moc
Zaregistrován
25. 7. 2006
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.