Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
10. 12. 2018
Zdravým prosím nedokázal by někdo poradit a jakou se jedná lampičku. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Pekné gravírované art deco výroba okolo roku 1930 farba jantárová, alebo medová kto ako chce pomenovať.
Pokiaľ je nepoškodená cena cca od 200 do 300€, ale zatiaľ v záložniach sa dá kúpiť okolo 50€.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
26. 1. 2024
Dobrý deň. Vie mi prosím niekto povedať akú cenu má váza a poháre Moser?
Obrázky:
Zaregistrován
27. 1. 2024
Může někdo zjistit něco k tomuto, je tam nějaký nápis
Obrázky:
Zaregistrován
29. 2. 2024
Dobrý den, dokázal by mi někdo poradit, oč se jedná. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 4. 2018
=Katy11]
Myslíte, že se jedná o kvalitní broušené sklo?
Je o takové věci dnes zájem k prodeji?
Díky
ano, většina z toho broušeného skla je bohatý brus, který se dneska už pro svoji náročnost ani nedělá. Ale zároveń to už není moc moderní brus A: broušené sklo se prodává na prodejních skupinách velmi špatně. Nemá dnes téměř žádnou cenu (nemyslím třeba "Pařížskou", ale tam by to neprodáte..). Případným prodejem získáte pár korun a ještě se s tím prodejem hrozně naccrcáte.
Zaregistrován
29. 4. 2018
cena skla vysoký smalt je při jeho prodeji velmi mizivá, sklo v současnosti není žádané, není po něm poptávka a taky tomu odpovídá potom prodejní cena... podívejte se na bazos.cz. sbazar, nebo na facebookové bazarové skupiny a uvidíte, že nemáte doma žádný poklad
Zaregistrován
2. 3. 2015
J_patocka napsal/a:
Dobrý den, dokázal by mi někdo poradit, oč se jedná. Děkuji.
Obrázky:
Jedná se o Luxfery-lisované sklo
Zaregistrován
29. 2. 2024
Identifikace
Dobrý den, dokázal by někdo identifikovat tento kousek? Autor, datace....
Díky
Obrázky:
Zaregistrován
29. 3. 2024
Dobrý den, prosím o radu. Našli jsme tuto vázu na půdě po babičce. Zaujala nás brusem i velikostí a zajímalo by nás, jestli by to nemohl být výrobek jedné z českých skláren. O sklu toho moc nevíme, ale rádi bychom se dozvěděli víc. Děkujeme🙂
Váza má cca 20cm v průměru (úplně nahoře), 11cm v průměru dole, je vysoká 36,5cm a váží 6,7kg, barva je taková zelená až šedá.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.