Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
15. 8. 2014
Davide hluboce před Vámi smekám. Vaše vědomosti jsou impozantní a jsem rád, že chodíte na tento web.
A Vám Bobinku gratuluji k takové krásné a staré misce a ještě k tomu po babičce. Doufám, že do ní občas také oříšky dáte.
Adalbert
Zaregistrován
16. 11. 2014
Tak Kmotríčku zkusíme další kousek........................bábi to mívala na hruštičky,zajímá mě stáří i výrobce...........dekuji b21
Obrázky:
Zaregistrován
22. 9. 2014
Čéééče ty máš samé hezké kousky, které se líbí i mě😃 Musím uznat, že ač jsem sklo tak nějak nemusel, tak se mi začíná líbit. No nějak mi to sklo připadalo studené, ale měním názor díky tvým exemplářům a dám i svůj kousek, který jsem kdysi koupil na ovoce, je to barva do medova ... co to je ?
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
Nejdříve na oříšky teď na hruštičky...
už se těším co měla na melouny.😉
Zaregistrován
22. 9. 2014
Malovaný , skleněný kýblík od Mossera ty rošťáku. Už máš dávno chrnět páč je u Vás protinožců večer ... takže pomodlit, vyčůůůrat a spááát !!!😃
Zaregistrován
16. 11. 2014
Tak na melouny mela tuto mísu...................bábi byla ovocný labužník !!!!
Obrázky:
Zaregistrován
22. 9. 2014
Ty bydlíš v muzeu porcelánu a skla jinak to není možný !!!😃 Takovou krááásu jsem měl kdysi, byla to terina Míšeň ... Dodnes mně mrzí , že jsem ji nechal na sobě vytrápit kamarádem.
Zaregistrován
2. 3. 2015
bohemia crystal,broušené sklo s listrem s dekorem - probrušované květy.Velmi kvalitní práce brusů.50.léta 20.stol.jemná práce.
Zaregistrován
16. 11. 2014
Prosím o identifikaci..................kdo navrhl i vyrobil tuto vázičku,a stáří?? Velikost je 15 cm...................díky
Obrázky:
Zaregistrován
8. 5. 2013
Prosím Davida o informace o tomto skle. Požádala mě dcera o radu, toto ale není můj obor a ani vkus.
Tipuju 70. - 80.léta, ale třeba se pletu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.