Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
2. 3. 2015
styl Biedermeier,přejímané dvěma vrstvami opakního skla,probrušované ,ruční malba,Egermann,náročná technika provedení,výroba i v dnešní době.
Zaregistrován
23. 10. 2010
Při vší úctě a jak jsem tolerantní, tak to poslední je tragický výtvor:) To bych se styděl jít i vyhodit do kontejneru, leda za tmy...
Zaregistrován
2. 3. 2015
Co se Vám nelíbí,muže se líbit jiným,jedná se o repliky skla Biedermeieru,Kdo má interiér ve stylu Beiderm.tam se toto sklo samozřejmě hodí.
Zaregistrován
23. 10. 2010
Já to samozřejmě nemyslel nijak zle, ani jsem se nechtěl nikoho dotknout. Každému dle jeho chuti, věřím i tomu, že je to poctivá ruční práce, ale pro mě je tohle kýč. V uvedeném stylu si dokážu představit mnohem "decentnější" věci.
Zaregistrován
8. 5. 2013
Osobně s vámi naprosto souhlasím.🙂
Dcera to objevila kdesi v antiku v USA. S popisem, který krom mimořádné kvality skla zmiňuje i bakelitové vypínače a zásuvky(ani to není pravda), s cenou přes 600 dolarů, a tak chtěla vědět, co že je to za poklad.
Zaregistrován
8. 5. 2013
Davide, děkuji vám moc za určení. V podstatě souhlasím s Jaa-chymem. Škoda tolika práce. Zdobit by to ale mohlo budoár nějaké živoucí Barbíny, a že jich není málo.😁
Zaregistrován
26. 11. 2013
Zdravím. Zajímalo by mě stáří , výrobce (žádnou značku jsem nenašel ) cena vzhledem k poškození nebude zajímavá tak žádám o radu - vyhodit nebo ne? Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
2.pol.19.stol začátek 20.stol -sklo zdobené malbou a balotinou.
Zaregistrován
16. 11. 2014
Davide,poradíte? Stáří ? Děkuji😞
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
pravděpodobně styl Biedermeier,přejímané sklo jednou nebo dvěma vrstvami.malba listy s uponky,probrušované.Ze snímku nelze poznat zdali je to originál a nebo replika,chtělo by to porovnat s originálem pink sklo.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.