Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
17. 1. 2017
Davčo to jsem já Kmotr😃 Jsem se rozhodl vrátit a už jsem tady cca 14 dní. Jen jsem musel změnit nick. A děkuji za určení ...
Zaregistrován
2. 3. 2015
žardiniéra Železný Brod ,rytina -vodní ptactvo,návrh Miloslav Klinger.60.-70.léta 20.stol.Podle mého názoru nejlepší rytina od Klingera.Líbí se mi.
Zaregistrován
12. 1. 2017
Zdravím a dovolím si poslat další věci k identifikaci a získání informací. Děkuji AD
Obrázky:
Zaregistrován
12. 1. 2017
Z jiného soudku i když porcelán. Děkuji AD
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
http://www.antik-v-dlouhe.cz/cs/praha/sklo/vazy-dozy-misy/3326-vza-frantiek-vzner-sklrna-bernek-d125
sklo vlevo dole.Jaroslav Svoboda,nápojové sklo nic moc sběratelského,porcelán už vůbec ne,nic pro sběratele.Neznám kdo by též sbíral Svobodu,snad ten Vízner je tam ale Beránek,sběratelé spíše nakupují Škrdlovice.
Zaregistrován
12. 1. 2017
Děkuji moc DavidoviXXX hned člověk ví jak být realistou a něco víc se dozví. Posílám už jen asi "lidový soubor", ale pro jistotu kdyby něco bylo trochu za zmínku.
Jinak děkuji za pomoc a odpovědi - máte u mě domácí slivovici z naší zahrádky (klidně se ozvěte na kontakt).
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
ach ty fotky,vidím tam Velíškovou , Stahlíková,Roubíčkovou,Wunsch-zelená miska,nelze vyčíst ze snímku,vpravo 2x Wunsch-chce to opravdu lepší foto.Roubíčková je sberatelsky vyhledávaná-pytlíček,vidím tam snad Beranka mísa vlevo poslední snímek,lepší foto zaslat.
Zaregistrován
2. 3. 2015
Zaregistrován
12. 1. 2017
DavidXXX jak nafotím detaily dám do příspěvku. Nechtěl jsem to tady zabrat jen pro sebe. Děkuji
Zaregistrován
12. 1. 2017
Info pro pana DavidaXXX. Před nedávnem jste mi pomohl při určování dvou kusů broušeného škrdlovického skla. Podařilo se mi jednoznačně identifikovat modrý kus. Je to popelník také od Stáhlíkové - viz fotografie. Ještě jednou mnohokrát děkuji za mimořádnou ochotu a skláním se před Vašimi znalostmi. Stromovka
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.