Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
13. 8. 2016
Řekl bych, že cenu mají pouze ty vázy z hutního skla.
Možná za pár korun prodáte ty sady skleniček, ale zbytek je prakticky bezcenný.
Zaregistrován
2. 3. 2015
zde odkaz
//www.eantik.cz..
Zaregistrován
2. 3. 2015
vybral jsem pouze sklo,které je sběratelsky vyhledáváno sběrateli..
Zaregistrován
2. 3. 2015
na svůj prodej,kde si určím svoji cenu,popřípadě mužu slevit,eantik si ponechává 20% z prodané částky,na eantiku jsou většinou sběratelé,kteří doplnuji svoje sbírky,doporučuji mám sám dobrou zkušenost z eantikem,doporučuji si přečíst jejich pravidla.
Zaregistrován
17. 1. 2017
Jsem se chtěl zeptat, jak to je na tomto EANTIKU ? Musíte fyzicky předmět přivést, aby ho uvedli do katalogu, nebo to dáte na jejich stránky se svými fotografiemi podobně, jako na Aukru ? Toto vlákno je sice o sklu, ale možná bych se zbavil obrazů aukčních autorů, které se mi hromadí a něco bych vyřadil kvůli místu. Omlouvám se , že to do skla nepatří, ale Davča přimhouří oko za to, že jsem toto vlákno před lety pro Davču založil , jako KMOTR .... jsem rád Davčo, že se to vlákno na určení skla ujalo a srdečně tě zdravím 😉
Zaregistrován
17. 1. 2017
No ale !!! Teď jsem se díval na ceny třeba hodin, kterým si myslím že rozumím, pak jsem se díval na porcelán a to Royal Dux ... myslím, že to není moc dobré.... Mají nesmyslně přepálené ceny. Podle nich , tedy u těch dvou sběratelských položek, které jsem uvedl .... kdybych něco prodával, tak jsem vysmátý. Třeba porcelánové sošky RD (tanečnice)z první republiky tam mají za 4500 Kč a já bych reálnou cenu teď a dlouho bych čekal na zájemce, viděl na 2500 Kč. Mají přepálené ceny a je to neprodejné, prostě nesmysl. A to samé je u pérových hodin historizmus , úplně nesmyslná cena 8500 Kč a pendlové hodiny tam jsou za 15000 Kč, fakt nesmysl.
Zaregistrován
17. 1. 2017
Davčo nevím , jak je to se sklem na to jsi odborář ty, ale nezlob se ostatní komodity mají přepálené s cenou o víc jak třetinu, než jsou normálně na trhu. Například ty sošky RD první republika u nich je cena 4500 Kč. Takže pokud mi dají za takovou 2500 Kč , tak jim prodám dvě okamžitě a oni si můžou přirazit ty 2000 Kč. Úplný nesmysl nezlob se. ODKAZ : http://www.eantik.cz/soska-spanelska-tanecnice-dux-i-republika-95672-p/
Zaregistrován
19. 5. 2010
Jak jsem si četl pravidla, tak si prodávající předmět sám nafotí, vloží nabídku a určí si cenu. Pokud se předmět prodá, tak ho dopraví do Eantiku a tam si ho vyzvedne kupující. Eantik si bere provizi 20%, minimálně 500 Kč. Proto tam jsou asi ceny přepálené, prodávající to zdarma zkoušejí.
Zaregistrován
17. 1. 2017
Tak to je asi pořád Aukro přes své problémy teď pořád ještě lacinší s provizemi.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.