Zaregistrován
6. 11. 2013
:mrgreen: ....A užívateľ FB sa dotazoval či sú pravé...no, z tých fotiek...🙄
Obrázky:
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
10. 3. 2009
U Naumanna 14 kusov na predaj, u Raucha 7 kusov na predaj, v každej ďalšej aukcii 2-4 kusy na predaj. Sa divím, prečo táto minca stojí ešte stále 500€. Podľa mňa by sa pri takto častom výskyte mala predávať maximálne po 50€.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
6. 11. 2013
...tu pôjde už len o obľúbenosť a popularitu tejto mince vo svete...
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
28. 6. 2008
... jak čerstvě vyražené :-))
No, nevím, já se, co se týká těchto tetradrachem, asi nikdy nezbavím paranoi, protože je to podle mne nejpadělanější mince na světě. A když jsem si tak prohlížela ty stovky, ne-li tisíce padělků římských a řeckých mincí, tak jsem skoro přestala sbírat antiku, protože spousta falz je tak věrohodných, že je prakticky lze velmi špatně poznat. Poznají je nejspíš jen hodně zkušení sběratelé, ale možná že některé už ani oni ne...
No, nevím.. já těmto mincím prostě nevěřím. Možná zbytečně, ale nevěřím.
Zaregistrován
6. 11. 2013
....I ja mám veľmi podobné pocity z týchto mincí...a ak je pravdou, že sa našiel tak rozsiahly depot, tak je možné, že falšovatelia tohto typu mincí majú poplach...Na sklade je plno falošných a do toho prišla spústa pravých, ktoré by mohli cenu na trhu zraziť - je potrebné ich dať do obehu...najlepšie zamiešať medzi pravé. Čo myslíte, madam, konkurujem Vám v paranoji?😁
Zaregistrován
2. 8. 2014
keď to človek vidí takto (je tam vidno asi 180ks) tak proste musí mať pochybnosti
dady2@centrum.sk
Zaregistrován
10. 3. 2009
Pre všetkých priateľov paranoikov:
Najväčší paranoik na svete som ja a chcem, aby to tak aj ostalo, tak mi to prosím nekazte.😃
Mince sa falšovali, falšujú a budú sa falšovať. Ale neviem ako môžete vynášať súdy z jedinej fotky 180 kusov mobilom. To by som si nikdy nedovolil. Pozrite sa na jednotlivé kusy v aukciách a môžeme o pravosti polemizovať. Inak táto debata nemá zmysel.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 6. 2008
Já osobně jsem to psala spíše všeobecně. Tyhle mince sleduji na trhu už pár let a do teď jsem neměla odvahu žádnou koupit, protože na každé se mi prostě něco nezdálo. Jen u pár kusů jsem měla "dobrý" pocit. Evidentně i ostatní, protože takové šly vysoko, zatímco ty "divné" nízko :-)) i když.... je to relativní...
Ne ne, já ji asi jen tak mít ve sbírce nebudu...
Ale jsem ráda, že nás, paranoiků, je tu víc :-)))
Zaregistrován
28. 6. 2008
Lopez - mohl by jsi se mi prosím ozvat na mail? (když klikneš na mou přezdívku)
Zaregistrován
21. 11. 2019
Zdravím. Chci vás poprosit o vaše názory na toto falzum. Mince je bronzová a jsou na ní ještě patrny drobné stopy po postříbření. Mince už evidentně není v ideální kondici, ale chci se zeptat, setkal jste se už někdy někdo s podobným bronzovým falzem?
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.