Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

packa01

Uživatel

Zaregistrován:
31. 5. 2008

Vytvořeno:
25. 11. 2008, 20:55

je to podle mne podvod amatéra , ale profika ve známkách, jaké máte pocity????

nevim

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2006

Vytvořeno:
25. 11. 2008, 22:38

Já bych to nutně jako podvod neviděl. Jednak mi ta známka podle scanů co tu byly přijde poměrně důvěryhodná, navíc je tam ten podpis Fraňka... A tomu že použil tu fotku od kamaráda, aby si z nás udělal srandu mi přijde celkem důvěryhodný, protože kdyby sám slip prodával tuhle známku, tak by asi nebyl tak blbej, aby jí dával na tohle fórum s tím, že je ověřena Gilbertem, když ji draží ověřenou Franěk, Braun - tím by si moc nepomohl - vypadá to divně:). Navíc proč by ji dávl na tohle fórum s takhle dementní historkou, aniž by se zmínil, že ta známka vůbec je na aukru... Ale nevím, tohle je jen můj názor...

nevim

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2006

Vytvořeno:
26. 11. 2008, 08:49

Tak jsem teď koukal na aukro a známka je tam znovu - byla do aukce dána od koruny, cena teď už je na 4000Kč. Jak tak na to koukám, tak si nemyslím, že by to byl podvod, protože podvodník by tam známku vystavil od 20000 a čekal až se někdo chytne - tohle mi spíš přijde jako nějaký člověk, který rychle potřebuje peníze...

nevim

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2006

Vytvořeno:
30. 11. 2008, 11:50

cena na 6600, jsem zvědavý kde nakonec skončí. Řekl bych, že se může dostat i k 10 000... Co myslíte vy?

solmyr

Uživatel

Zaregistrován:
20. 3. 2008

Vytvořeno:
1. 12. 2008, 08:43

Zdravím,
prodejce u aukce uvádí: "Záruku pravosti bohužel dát nemohu (což u PČ 1919 snad ani nejde)" ... osobně si myslím že každý znalec tuhle známku rád přezkouší a dá záruku pravosti 😉 ... to se jen prodejce bojí že by to mohl být padělek a tak čeká kdo mu za to co dá. Radši za to dostane míň peněz a bez odpovědnosti než ji dát ověřit a pak ji prodávat se zárukou pravosti za katalogovou cenu. A nevěřím tomu že by jen prodejce byl líný shánět znalce ... díky anonymitě Aukra se těmhle obchodům daří, při osobním prodeji někde na burze si tohle každý rozmyslí.

Solmyr

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.