Zaregistrován
23. 11. 2010
Ak to nie je falzum, tam namiesto skráteného mena a titulu MAX+II+etc. tam vidím MATRONA - je to také diletantské na kremnickú razbu K-B, kam sa to hlási
možno to aj rezal v autorizovanej dielni nejaký "učeň/tovariš" (?)
ermanarich, prečo si myslíte, že je to "dobový padělek" a numizmatikagal prečo by to nemalo byť falzum ?
zaujíma ma ako postupovať v takomto prípade na základe fotografie
(elektronické aukcie, chlieb náš každodenný - to by mohlo zaujímať veľa zberateľov, taký rozbor.)
Zaregistrován
8. 12. 2011
chyborazba je to urcite ale vyzera ze je to celkom kvalitna razba co sa tyka mincoveho kovu, preto si myslim ze to nie je falzum
Zaregistrován
18. 2. 2012
Chyboražbu bych si představoval trochu jinak. V tomot případě mi nedává smysl levá strana textu na aversu a text na právé straně na reversu. Pro porovnání přikládám minci z roku 1570.
Obrázky:
Zaregistrován
30. 9. 2010
pekne a zaujimave.
podla mna zmetok z kremnice.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
23. 11. 2010
Na druhej strane ERMANARICH, to Vaše "falsum" vyzerá lepšie, ako môj jediný žalostný exemplár pravej mince (dopĺňnam: KB 1566)
Má niekto, pre porovnanie, tento ročník v stave, ktorý by napĺňal našu predstavu 0/0 ?
Prípadne aké exempláre tejto mince máme pre porovnanie k dispozícii v "našich" zbierkach - myslím nás užívateľov, návštevníkov fóra ...
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
Můžete mi někdo poradit jaké číslo má Huzsar u tohoto Václava III?
🙄 Mám tu dvě různá a nevím které je správné.
Obrázky:
Zaregistrován
8. 12. 2011
ked nikto iny tak poobede Vam to napisem.
Akurat si citam The Australasian Coin and Banknote magazine.....zaujimavy casopis
Zaregistrován
20. 8. 2007
denár Hus 437
obol Hus 438
Zaregistrován
16. 2. 2008
Tak vida, obě byla špatná😋
Děkuji
😉
Zaregistrován
16. 2. 2008
:D
Občas tam jsou zajímavé věci ale také hodně pozlátka pro masy, snaží se zavděčit všem. Ono to asi jinak nejde když chtějí přežít.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.