Zaregistrován
24. 3. 2010
Puntíky som tiež hľadal, ale kvôli dvojrázu som to ďalej neriešil. Z fotky mi to na prvý pohľad pripadalo na veľmi nekvalitné striebro ale máš pravdu, malo by to byť skôr medené. K 15tke som sa priklonil teda len preto, lebo "D" nemá driek. Každopádne to "S" je vcelku originálne, takže by to zrejme mohol byť nový variant a pravdepodobne predinflačná razba.
Zaregistrován
15. 7. 2007
diky. jeste to opatrne docistim a pak sem hodim fotku znovu.
Zaregistrován
19. 7. 2012
zdravím, potreboval by som pomôct s touto mincičkou
je možné že je to fenik Ladislava Pohrobka ?
0,33 g / cca 15 mm
ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
23. 6. 2007
Je to vídeňský fenik Albrechta III. cena v tomto stavu asi 30-50,-Kč.
Bohužel to už má za sebou. 😞
Pokud je relativně pevnej, můžeš si na něm potrénovat čištění.
Zaregistrován
15. 7. 2007
prikladam foto z prispevku o nekolik vyse. trosku jsem to docistil (pouze vodou, proto to neni dokonale a trvalo to tak dlouho), privitam klidne dalsi nazory a postrehy (byt s tim co bylo receno je asi lecos zrejme?).
Obrázky:
Zaregistrován
25. 3. 2009
zdravím, potreboval by som pomôcť s určením roku ...je to 1565 alebo 1562 alebo ???
za pomoc ďakujem :-)
Obrázky:
Zaregistrován
25. 4. 2007
ja by som sa priklonil k 1565
Zaregistrován
23. 11. 2010
... zábavné je aj to pole, kde obyčajne býva dvojkríž ... a ten vnútorný "kruh" perlovca sa majstrovi tiež akosi nestretol/neuzavrel ... pritom sa nezdá, že by to bolo dorážané/opravované druhým úderom ... na tom pozitíve sa mi dokonca najskôr zdalo, že tam už štvrtá číslica vôbec nie ... alebo ako optický klam sa zdá, že päťka bol narazená priamo do šestky, ale negatív ukazuje niečo iné, akúsi nevýraznú stopu niečoho, nie celkom určitého ...
... som zvedavý na prípadné ďalšie reakcie. (Len pre úplnosť - je to ppod. K-B ?)
Zaregistrován
25. 4. 2007
a ešte poprosím o foto aj druhej strany mince
Zaregistrován
14. 3. 2008
na ukázku tenhle Rudolfův denár celej nějaký zmršený pokud to tedy není padělek.může se k němu někdo vyjádřit.děkuji
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.