Zaregistrován
12. 1. 2010
lupola: Velmi pěkné kousky, kolik stály, pokud to není tajné?
Zaregistrován
24. 3. 2010
Šak sa to aj hanbím povedať, kua, priemerne 15 eur/kus 😳 Je to od LANZa, čakal som na ne cez 2 týždne od zaplatenia a z tých aukcií mám divný pocit. Prihadzoval som poslednú minútu, dlho predo mnou nikto. Výsledná cena sa v dvoch prípadoch veľmi priblížila mojim maximám. V ďalších dvoch prípadoch sa to predalo za moje maximá a to boli celé eurá. 😲 Kto si nastaví maximum inak ako na celé eurá, resp. si tam nechá rezervu, ktorá sa rovná minimálnemu príhodzu? Teda ten, kto ho prehodí, zaplatí celé eurá bez drobných. Dúfam, že si pochopil. Vysvetľujem to jak malý Branko 😆
Zaregistrován
23. 10. 2006
Blahoželám pekné,ja vlastním trochu olámané.😞
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
12. 1. 2010
lupola: no je mozne, ze tam byl nejaky zamerny prihazovac, ktery to vychytal. Ale myslim ze i za 15 euro se to vzhledem k tem stavum da ...kdyz si vezmu co za tu cenu byva na ceskem Aukru...🙂
Zaregistrován
24. 3. 2010
hmm, asi máš pravdu. Pamätám si, že nedávno išla na aukre aukcia (ten s tou korunkou + ešte jeden olámaný) a vyšplhalo sa to cez 900 Kč. Tak fajn, potom som spokojný 😎
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ešte jeden malý postreh. Pri tom Smolnoku (pravý spodný) uvádza Pohl značku mincovne ako 2 lístky (LANZ uvádzal štvorlístoky), ktoré smerujú do stredu mince. Na tom mojom sú tieto "nanuky" rovnobežné a smerujú doprava.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Pekní saracéni, gratulujem. Ten Smolník je zaujímavý, ešte som tieto lístky nevidel odstávajúce od základne dvojkríža, vždy smerovali dovnútra. Pohl nepozná, ale tieto denáre sa nachádzajú stále v nových a nových variantoch. Raritka to nebude, ale je to zaujímavá razba.
Zaregistrován
24. 3. 2010
http://www.aukro.cz/item1202143802_matyas_korvin_peniz_s_uhersko_ceskym_zakem_r.html
Podľa mňa veľmi dobrá cena, normálne až banujem. Kua, kde som bol v piatok o štvrť štyri?!
Zaregistrován
10. 6. 2006
Naozaj veľmi dobrá cena.
Zaregistrován
6. 11. 2008
levně koupeno...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.