Šak sa to aj hanbím povedať, kua, priemerne 15 eur/kus 😳 Je to od LANZa, čakal som na ne cez 2 týždne od zaplatenia a z tých aukcií mám divný pocit. Prihadzoval som poslednú minútu, dlho predo mnou nikto. Výsledná cena sa v dvoch prípadoch veľmi priblížila mojim maximám. V ďalších dvoch prípadoch sa to predalo za moje maximá a to boli celé eurá. 😲 Kto si nastaví maximum inak ako na celé eurá, resp. si tam nechá rezervu, ktorá sa rovná minimálnemu príhodzu? Teda ten, kto ho prehodí, zaplatí celé eurá bez drobných. Dúfam, že si pochopil. Vysvetľujem to jak malý Branko 😆
Ešte jeden malý postreh. Pri tom Smolnoku (pravý spodný) uvádza Pohl značku mincovne ako 2 lístky (LANZ uvádzal štvorlístoky), ktoré smerujú do stredu mince. Na tom mojom sú tieto "nanuky" rovnobežné a smerujú doprava.
Pekní saracéni, gratulujem. Ten Smolník je zaujímavý, ešte som tieto lístky nevidel odstávajúce od základne dvojkríža, vždy smerovali dovnútra. Pohl nepozná, ale tieto denáre sa nachádzajú stále v nových a nových variantoch. Raritka to nebude, ale je to zaujímavá razba.
http://www.aukro.cz/item1202143802_matyas_korvin_peniz_s_uhersko_ceskym_zakem_r.html
Podľa mňa veľmi dobrá cena, normálne až banujem. Kua, kde som bol v piatok o štvrť štyri?!
levně koupeno...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.