Zaregistrován
10. 6. 2006
Tieto mince nerobím a veľmi tomu nerozumiem. Po našom to vychádza na nejakých 90,-€ čo je teda naozaj dosť. Ide o aukciu kde predajca určuje cenu, ale to neznamená že minca je toľko hodná. Písmeno R sa využíva veľmi často po všetkých aukčných serveroch.🙂 Možno je tá minca vzácna, ale osobne by som tam nič vzácne nevidel, iba v tvare strížku - to však nepovažujem za vzácnosť.
Zaregistrován
25. 3. 2009
už aj mne konečne prišiel malý prírastok
Belo IV.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ponúkam na ukážku jeden denár Ľudovíta z Anjou, je to minca vo vlastníctve zberateľa a super chlapa pod nickom lupola. Je to maximálne vzácny denár, lit.: P-71, H-530 a v takomto stave ho nemal ani Huszár na publikovanie. No fakt bomba, vzácna minca. Mám od lupolu nafotené aj iné mince, ktoré Huszár, Pohl, ani Unger nepoznali. Popýtam sa či ich môžem zverejniť, ale predpokladám že áno. Tak ich sem (po dohovore s majiteľom) dám...😉 - Teda ak by to niekoho zaujímalo...
[
Zaregistrován
6. 7. 2009
dejte, rad se podivam
Zaregistrován
10. 6. 2006
Dám, určite dám, ale mám silný dojem, že super chlapci ako ty a ja si už dávno tykajú...😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Napríklad tento nie je známy, super vecička. Alebo niekto túto razbu pozná?
[
Zaregistrován
24. 3. 2010
Archy, kľudne to sem všetko nahoď.
Heh, tak toto ma dostalo, že "zberateľa a super chlapa pod nickom lupola". Pred časom som mal problém sa sem prihlásiť pod svojím pôvodným nickom, tak som sa nakoniec zaregistroval znova ako lupola. Lupola je vlastne nick mojej polovičky a sám sa jej čudujem, že mi numizmatiku ešte trpí.
No nič, musím jej povedať, čo sa o nej na fórach hovorí... :-)
Zaregistrován
23. 6. 2007
Archy pěknej. To je nějakej obol Ludvíka I.?
Zaregistrován
10. 6. 2006
Áno, vyzerá to na Ľudovítov obolus, ale určenie samozrejme nemáme, keďže je nepopísaný. Ešte dnes sem niečo hodím, ale očakávam že by niekto mohol mať aj nejaké postrehy, veľmi by nám pomohol.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Archypov: napiš svůj katalog .. pak uvidíme za pár let na Aukru: Prodám krásnou starou minci - obol Ludvík I., Arch 1😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.