Zaregistrován
17. 9. 2009
Dakujem Tenzor aspon viem ze moj ublubeny obchodnik ma nezavadzal, na tych fotkach ktore som sem dal je vidiet kazdy kaz ale pocitam ze 3,5 a 7 budu vazne pekne.
Nedas fotku svojho, pre inspiraciu?
PS- nezabudnite na Lupolove DenároParvy
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
23. 11. 2010
Možno to bude tým, že to kupujete po tuctoch (na fotke máš 11 kusov, ktoré sú na ceste ...) a zásoby voľne dostupných mincí sa proste míňajú. Snáď si tento problém všimli už v Číne a razidlo na "Saracéna v kvalite proof" v krátkom čase začne búšiť do plechu 😉
Zaregistrován
24. 3. 2010
comes, už dávno mi to vŕta v hlave...prosím ťa, čo to razíš za mincu na tom obrázku?
Zaregistrován
23. 11. 2010
To je to malé medené kremnické slniečko, ktoré si mohol (môže ?) každý vyraziť vo vstupnej miestnosti do Múzea mincí a metálov v Kremnici ... tomu sa nedalo odolať (fotka asi 1997/1998 ).
Zaregistrován
24. 3. 2010
Už to malo byť dávno v chlubírne😃
Zaregistrován
12. 1. 2010
Stredo: je tady:
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/prodej-minci-_post_-121860#post121860
(v realu vypada jeste lepe🙂 )
Jinak ze by Saracenu ubyvalo, si nejsem jisty, spis je to o tom, ze je asi zadanejsi a drazsi (ostatne se staci podivat na eBayi, ty ceny jsou tam priserne), podobne jako prazskych grosu je nabizeno porad zhruba stejne a ceny vesele lezou nahoru.
Zaregistrován
15. 4. 2010
ZDRAVÍM.POMOHL BY MĚ NĚKDO PROSÍM VÁS URČIT MINCOVNY U TĚCHTO DENÁRŮ A OBOLU MAT.KORVÍNA.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Takže denáre od vrchu:
Veľká Baňa, vedľa sú Košice, Kremnica, posledný je asi Kremnica (Veľká Baňa)? - tu si nie som istý, nemám čas teraz na Pohla, padám do práce 😉
Obolus je kremnický.
Stredo, prosím, skontroluj to
Ak je z toho niečo k maniu, tak o ten obolus a Košice by som mal záujem bulgan(zavináč)centrum.sk
Zaregistrován
17. 9. 2009
malo by to sediet, vecer po praci sa na to pozriem prva minca sa riesila tu
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/uhorske-mince-grosoveho-obdobia-5637x23
No ak ak by si nieco predaval tiez sa pridam a zaujima ma to co Lupolu, ale mince radsej menim ako kupujem takze co by ti spravilo radost?
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Páni, potrebujem poradiť. Mám možnosť kúpiť krásne dobové falzum jednostranného peniazu Korvína, ktorý razil v Čechách. Strieborný originál sa pohybuje okolo 5000 CZK, no dobové falzum som zatiaľ predávať nevidel. Vedel by niekto zhruba odhadnúť približnú cenu? Priznám sa, to falzum ma zaujíma viac ako samotný originál...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.