Zaregistrován
24. 3. 2010
to Mr.Kucera:
Ďakujem, dobré čítanie 😉
to jacx: Máš pravdu, je to tam. Razili sa len v jednej mincovni a to len veľmi krátko (1451-1452). Potom je to celkom zaujímavé, že nedokázali opísať celkom jednoduchý opis (zas tá medovina? 😆 ). Ešte by ma zaujímalo, že aký je rozdiel vo význame z pohľadu latinčiny (google tanslate mi vyhodil somarinu).
Zaregistrován
6. 2. 2008
lupola: napiš mi na mince01@seznam.cz. Můžu ti poskytnout fotku toho falza z aukra a taky mám někde Militkého článek k těm Korvínům
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Pánové, je toto hodné, resp. dali by ste za to vy 6500 CZK?
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Zabudol som pridať druhú stranu 😁
Dobre, asi trochu spamujem, ale potrebujem, aby mi môj odkaz aspoň chvíľu svietil na hlavnej strane, lebo fakt potrebujem čo najskôr poradiť.... a Bigger mi to kazí, lebo otravuje s rubnými značkami 😉
Obrázky:
Zaregistrován
17. 9. 2009
Mám možnosť zakúpiť túto mincu v podobnom stave len iná mincovna, prve pismeno necitatelne druhe je S rad by som sa vas spytal na rozumnu cenu, predavajuci chce cca 20€ a zda sa mi to dost za podobny stav, na druhu stranu tohto panovnika este nemam, ak by som ju vsak v buducnosti pustal nerad by som na nej vyrazne prerobil, aky je vas nazor
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Môj názor je, že na minci za 20 EUR sa nedá výrazne prerobiť...😆
Zaregistrován
24. 3. 2010
Teraz ma napadlo, že v tvojom prípade nepôjde o H-623 (len Buda B-I) ale H-620 a mincovňa buď Buda alebo Sibiu. Ak sa ti páči, tak ju ber.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Archy, vďaka za "vyčerpávajúcu" odpoveď, ale stačilo to na to, aby som sa na chvíľu zamyslel a hneď aj prefackal 🙂 Originálov aj falz tejto mince je v poslednej dobe celkom dosť a asi si fakt držia vysokú cenu len vďaka aukru. Aj keď je tento naozaj krásny, nejdem do toho.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Pýtal si sa celkom jednoznačne, celkom jednoznačne som odpovedal.😉 Je to ako píšeš, cena týchto mincí aj mne pripadá ako dlhodobo nadhodnotená a do týchto mincí by som neinvestoval tieto prachy. Je ich veľa, často ich vidím a nevidím dôvod, prečo by som za ne dával takéto peniaze. Samozrejme hovorím za seba, mnohí možno majú dôvody, prečo do týchto mincí investovať veľké peniaze - ja naozaj nie.
Apropo... jeden z hlavných dôvodov - Korvínove mince nezbieram, horizont môjho záujmu je u Žigmunda Luxemburského.🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.