Zaregistrován
24. 3. 2010
Aj ja mám dnes konečne niečo nové. 🙂 Predajca túto mincu podľa mňa nesprávne pridelil Vladislavovi. Podľa mňa sa jedná o Pohrobka (H-662, P-186B-5), mincovňa Vesprém, komorský gróf Matthias Gathalóczy. Toto zrovna nezbieram, ale na to, že je medená, je celkom pekná, tak som neodolal 😉
Obrázky:
Zaregistrován
12. 1. 2010
Archy: Kdyby se ti zdal opravdu moc spatny, ja bych si ho vzal😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
To sigur: pekná mincička, je to určite Ladislav Pohrobok P-186B-5. Keby si ju púšťal daj vedieť, inak gratulujem.
To tenzor: dávaš sa na Uhry? Tento momentálne nedávam preč, ale sľubujem že na teba budem myslieť so slušným quartingom, určite sa mi niečo do ruky dostane. Dobre si pamätám že by si mal záujem aj o Saracéna?
Zaregistrován
23. 12. 2009
Tenzi tech quartingu sem mel dost a mozna i nejake lepsi...mel si rict🙂.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
12. 1. 2010
Archy: Hezkeho Saracena uz mam😉
Misak: ze jsi jich mel hodne, to vim, ale jestli lepsi, to si nejsem jisty🙂
Zaregistrován
28. 6. 2008
Po dlouhé době opět přibyla maličkost do sbírky. Stav sice není nijak úchvatný, ale za pár korun, takže rozhodně potěšil a na ukázku ražby stačí.
[
Zaregistrován
24. 3. 2010
Obrátené N-ko, čo som tu nedávno ukazoval, je už doma (dík Honzo)...Mám z neho radosť a dávam ho tu znova, aby tu reč nestála...😉
Korunka: Ak bol za pár korún, tak potom je to pekný Ondrej 😉
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaregistrován
24. 3. 2010
Peknej patine pomohlo trochu aj zapadajúce slnko a moje fotografické "schopnosti", ale minca je v skutočnosti krajšia ako na fotke od predajcu.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Našiel som zaujímavý denár Márie so značkou mincovne CC, Pohl nepozná. Pripomína mi to Košice, ale táto mincovňa v tej dobe používala ako značku ľaliu. Minca nie je moja a za tú cenu ani asi nebude 👿
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.