Zaregistrován
12. 1. 2010
Jiste, prihoz treba den dopredu je upozorneni (i kdyz v momente, kdy mne nekdo prehodi, to je uz problem jen toho, co me prehodil a mne to muze byt srdecne jedno). Ale kdyz uz prihazuju, proc nedat jako limit hned plnou castku?
Jinak k tomu, aby nekdo znal muj max. prihoz, ho musi nejprve prehodit.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Zaregistrován
24. 3. 2010
Dnes mi prišiel ďalší Karolov denár s motívom zo slavónskych denárov. Zrejme sa jednalo o stredoveký "marketingový" ťah, keďže slavónske denáre boli po desaťročia kvalitnou a uznávanou menou. Karol ich použil na niekoľkých svojich typoch denárov. Predpokladám, že tým chcel spopularizovať peňažnú výmenu, nové kvalitné mince (s rýdzosťou a hmotnosťou ako slavónske) a skoncovať s barterom. Horný je Štefan V. (slavónsky), spodné Karolove...
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
No ty si najväčší fajnšmeker na anjouovské razby, akého poznám. Gratulujem ku krásnemu kúsku. Pošli mi ten link čo si spomínal.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Archy, nebuď smutný, já také měla obrovskou chuť přihazovat😁 , ale když jsem viděla tu cenu, na které už byl před koncem, tak mne ta chuť okamžitě přešla 😆
Sigur- nádhera a hlasitá závist!!! 😉
Zaregistrován
1. 8. 2010
Stav biedny ale poteší.
Denár M. Korvína
Unger 567 b Kremnica Pod značkou je asi kvietok.
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
12. 8. 2006
To Archy: škoda ho, ale zkus to u Lanze - tam si možná spravíš chuť ;-)
Zaregistrován
23. 6. 2007
gur: ty ...ole. pěkný😆
Zaregistrován
24. 3. 2010
Túto značku sa mi nejak nedarí nájsť. Ani vlastne netuším, čo sú to za symboly a možno to mám aj naopak 🙄
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.