Zaregistrován
10. 6. 2006
Ja ti fandím krokodill, osobne som si vedomý, že tebou vyhratá minca je oveľa lepšia a keď sa človek rozohní...😉 Keď príde hoď sem foto, každopádne si vyhral zaujímavú mincu zrejme v top stave. Gratulujem, daj potom foto...
Zaregistrován
23. 4. 2008
Archy, hned první den, když jsem ji na Aukru uviděl, jsem věděl, že do ní půjdu. A jelikož se mi před nedávnem povedlo koupit něco koleček za směšnou cenu, tak jsem měl limit trochu nadnesený😁
Zaregistrován
10. 6. 2006
Pohoda, tá minca je krásna, preto som ju tu aj zverejnil, dúfam že nevadí?😉
Zaregistrován
23. 4. 2008
Ne, naopak, aspoň jsem trochu víc v obraze s cenami😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Poviem ti otvorene (aj keď to už asi vieš) táto cena bola (podľa mňa) zdvojnásobená oproti "normálnej" cene, ale cenu určuje kupujúci. A keď ti poviem, že som aj v takýchto výšavách myslel že ešte prihodím, tak isto chápeš. Cena bola trochu mimo protokol, ale je to krásna minca, ktorá sa zo zbierky nepúšťa, takže celkom v pohode.
Zaregistrován
21. 12. 2008
sigur napsal/a:
Tu je:
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/uhorske-mince-grosoveho-obdobia_post_-120667#post120667
Sigur ty máš teda prehlad 😲
Zaregistrován
23. 4. 2008
Kucí, neřešte to, prostě jsem v tu chvíli měl korunky navíc, tak mě cena nezajímala a byl jsem ochoten jít i ještě o něco vejš😁 Před rokem bych si žádnou minšišku nekoupil a co bude, nebo kde budeme my za rok....?😆 😆
Zaregistrován
13. 3. 2011
Pekne kusky obidvoch a tema uzavreta:)
Zaregistrován
6. 7. 2009
Konecne jeden normalni nazor, ja si taky porizuji mince pro radost a pro poznani historie a ne na kseft a tak nemam zadne desy z toho zda jsem nekdy nahodou nezaplatil o par korun vic 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.