Zaregistrován
10. 6. 2006
Ahoj, to rád počujem. Dokončujem jednu dôležitú prácu a naozaj mi to zožerie všetok, absolútne všetok čas. O týždeň by som mal byť hotový a potom sa idem pustiť do týchto vecí. Určite prídem všetko nafotiť a urobiť základnú metrológiu. Pokiaľ by si mal z nejakého typu dva kusy, mysli na mňa. Ozvem sa ti.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Archypov: vim, co to je (i kdyz mi to prodavali jako "Ludovita Velkeho"🙂 ), na prodej zatim neni, ale do budoucna uplne nevylucuju, prece jen antika je pro mne prednejsi a driv nebo pozdeji se asi zacnu stredoveku krome Byzance a urcite casti bohemiky zbavovat.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Hmm, je to pre mňa haluz, ale z niektorých, čo zatiaľ neboli publikované, mám 2 a viac kusov. Zatiaľ to nechcem predávať, možno ešte tak vymeniť za niečo zaujímavé. 😉
Zaregistrován
15. 4. 2010
POSÍLÁM TAKÉ NĚJAKÉ DOBOVÉ FALZA UHERTSKÝCH DUKÁTŮ.MĚL BY TO BÝT ZIKMUND LUCEMBURSKÝ,MATYÁŠ KORVÍN A LADISLAV POHROBEK.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 4. 2010
JEŠTĚ POSÍLÁM DENÁR MEZIVLÁDÍ 1439-1440
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
Alarich: pokud je něco z vyobrazených falz nebo denár na prodej, měl bych zájem😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tie tri mince sú skutočne dobové falzá dukátov Žigmunda Luxemburského, Mateja Korvína a Ladislava Pohrobka. Je to super vec, často sa to nevidí. Zaujímali by ma strašne nálezové okolnosti, ale asi nebudú k dispozícii, že? 😕
Ten denár z medzivládia H-595, P-133 sa páči veľmi aj mne a ak by bol na predaj mal by som záujem, ale uznávam, ze Dracek bol prvý... 😐
Zaregistrován
7. 12. 2009
Dostal jsem dnes tuto fotku. Nevím, kam to zařadit. Děkuji.
http://arkleb.rajce.idnes.cz/nastenka/#mince2_1.jpg
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jen v rychlosti, zkusenejsi sberatele jiste doplni:
Prvni rada, mimochodem vcelku pekne stavy:
peniz Brno, Albrecht, 1435 - 1439?
fenik Bavory, Ernest I.+Wilhelm III., 1397-1435
Druha rada:
tezko rict, nejaky fenik, ale moznosti je vice, chtelo by to druhou stranu jestli je
fenik, Bavorsko, Oettingen, Heinrich IV, 1393-1450, znama varianta pes a strom
Treri rada:
od pohledu nevim
dalsi Oettingen
Zaregistrován
15. 4. 2010
TY KUSY DOBOVÝCH FALZ DUKÁTŮ NA PRODEJ NEJSOU ANI TEN DENÁR,ALE MÁM JEŠTĚ JEDNO DOBOVÉ FALZUM NA PRODEJ.MĚL BY TO BÝT LADISLAV POHROBEK.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.