Zaregistrován
23. 6. 2007
I bez té fotky se také klaním k S.
Jinak Archy: Zapoměl jsem Ti poděkovat. Vřelý dík, je pěknej. Sice ještě neodpočívá na svém místě, ale už je v evidenci.
Zaregistrován
17. 9. 2009
Tak páni konečne sa mám znova čím pochváliť, väčšinou bežné denáre aj keď nie len bežné, ak chcete pokochajte sa. Doma ich budem mať v piatok dovtedy si aj ja budem len pozerat tieto fotky🙂
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
13. 3. 2011
Mince su to pekne:) urcite potesia. gatulujem
Zaregistrován
29. 8. 2007
pekné.. ja stále nemôžem zohnať pekného Korvína
Zaregistrován
17. 9. 2009
este by som rad vypichol par kuskov. Samozrejme uz na tomto fore klasicke obratene Nka ale dal by som do pozornosti velmi cudne VNGARIE na strane s Mariou, ktore vyzera ako by razidlo niekto vyrabal potme a urcite nie triezvy, pismenka su tam velmi rozlietane. A rad by som vas poprosil o nazor ci je znacka mincovne cudne vyrazene klasicke K-H a teda Pohl 253-3 Kremnica, alebo to vazne bude K-W a Pohl ani ja to nepozname ?
Obrázky:
Zaregistrován
17. 9. 2009
A este jedna zaujimavost, na tomto fore som sa stretol s denarom s uvedenym letopoctom 1501, vtedy sa pisalo ze par autorov uvadza za najstarsi datovany denar rok 1503, tak este pridavam jeden denar s letopoctom rok 1502
Otazka - Ako by ste ho urcili podla katalogu ?
Obrázky:
Zaregistrován
6. 7. 2009
Zajimave, me ta 2 v letopoctu spise pripomina gotickou 4 znamou z PG Ferdinanda I.
Zaregistrován
21. 12. 2008
Veľmi zaujímavé mince gratulujem a k tej mincovej značka: vážne to vyzerá ako HW, ale ak to razidlo vyrábal potme opitý človek niet sa čomu čudovať.
Zaregistrován
17. 9. 2009
Zaregistrován
17. 9. 2009
Nejako to tu zapadlo ale velmi rad by som vas skusenejsich poprosil o nazor na mincovnu toho vlasilava s obratenym N kom na tejto strane hore. Archypov, sigur, denary.. co myslite ?
rad by som vas poprosil o nazor ci je znacka mincovne cudne vyrazene klasicke K-H a teda Pohl 253-3 Kremnica, alebo to vazne bude K-W a Pohl ani ja to nepozname ?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.