Zaregistrován
30. 9. 2010
ono by sa ani nie, ale zajtra mam volno, dnes som bol po peniaze za zakazku a navyse som v byte sam.. ideal kombinacia.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
...súhlas, ani cenami...😉
Zaregistrován
28. 6. 2008
No, já vím úplně přesně, co to je. Když se vyrábělo razidlo, byl ještě rok 1693, ale už si myslel, že razidlo bude použito až v roce 1694, tak tam vyryl letopočet 1694 a za to trojku, jako že byl ještě rok 1693. To je úplně logické, ne?😆 😆 😆 😆 😆 😁
No a nemůže to být nějaká značka??
Zaregistrován
28. 6. 2008
Teď ale vážně, podle některých detailů, které na minci jsou a být by neměly,. ..mohly vzniknout třeba poškozením razidla, nebo díky nekvalitnímu střížku, ale nemohlo by se opravdu jednat spíše o již zmiňovanou přeražbu??? Nebo upravené razidlo??? V podstatě by to mohlo být i logické, když jde 4 je po 3. Ale je to jen nápad 😉
[
Zaregistrován
25. 4. 2007
:D 😃
ja si zase myslím, že niekto chystal razidlo a neuvedomil si, že je už rok 1694 a omylom chystal razidlo pre rok 1693...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Preboha čio ste sa zbláznili? Ten útvar je skutočne oveľa menší ako číslice a prečo by niekto prerábal razidlo kvôli roku? Oni v tej dobe na takéto veci úplne kašlali. Všetci robíte z komára somára, o nič tam nejde.
Zaregistrován
28. 6. 2008
..klid, snažíme se vysvětlit, kde se tam ten útvar mohl vzít a vše jsou jen teorie a iluze, tak proč se rozčilovat? Co se mne týká, tak dle mne je to jasná číslice a kde se tam vzala, toť otázka, na kterou namozřejmě nikdo stoprocentně neodpovíme, ale i dedukce mohou být zajímavé. Pokud vím, na každé minci nebyly stejně velké.
Zaregistrován
28. 6. 2008
PS: ona zase tak malá není, pokud ten stín na minci k ní patří a pokud se to srovná s tou číslicí na denárku vedle (je také malinká, i když jiné desetiletí)... Své už jsem řekla a slibuji, že výce už se pokoušet nebudu 😁
[
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.