Zaregistrován
6. 11. 2008
Alarich:
Napiš mi prosím cenu na mail: 2002martin@seznam.cz
(ač je stav horší, je to zajímavé...)
Tenzor: ten předposladní je Salzburk
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
24. 3. 2010
Prihodím jeden groš Ľudovíta Veľkého... Ak by mal niekto záujem, rád by som vymenil tento typ groša (nie tento konkrétny groš) za iný typ či už Karola Róberta alebo Ľudovíta.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Môj dnešný úlovok. Dobové falzum denára Mateja Korvína. Teda, nikdy predtým som falzum na vlastné oči nevidel, ale ako som toto skúmal, na striebro to nevyzerá. Každopádne by som niekoho skúsenejšieho poprosil o názor.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
A ešte by som potreboval pomôcť s týmito jednostrannými mincami. Mali by to byť anjouovské denáre alebo skôr oboly. Nemám šajnu, nič podobné som ešte nevidel...
Obrázky:
Zaregistrován
28. 6. 2008
.. občas kouknu do vaší sekce a máte tu také velmi zajíavé mincičky. Mám v plánu ušetřit si na groš Ludovíta, nebo jiného panovníka z této doby, alespoň jako ukázku ražby. Kdyby jste se chtěl někdo nějakého zbavit a vyměnit třeba za PG Václava lV. ( tyto vaše groše budou nejspíš vzácnější, tak za více kusů Vašků - i když mám doma dva nebo tři přebytky Václava lV. které jsou velmi pěkné) Tak dejte vědět.
Zaregistrován
23. 10. 2006
:shock: Tie mince vypadajú ako České parvy.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
15. 4. 2010
S ČESKÝMA PARVAMA TO NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO.MAX. TAK AKORÁT PODOBU KORUNY.JINAK OPISY VŮBEC NESEDÍ.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Tie fotky sú slabšie.😲 🙄 👿
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Slabé fotky? 🙄
Obrázky:
Zaregistrován
6. 7. 2009
Hlavne ze grofik konecne uznal ze Bohemia jsou Cechy 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.