Moderátoři: smith
Zaregistrován
25. 4. 2007
absik: ako si spokojný z drevenými kazetami?
Zaregistrován
13. 1. 2007
facctory
Drevene kazety mam na pamätne mince (vid tema "chlubirna", tam som hodil aj foto. Jednotlive plateau su robene presne na mieru, takze mince do toho sadnu ako "rit na serbel"😃
pouzivam tieto kazety
http://www.monetacassovia.sk/zasobnik.html
Zaregistrován
25. 4. 2007
absik: tiež uvažujem o ich kúpe, vďaka za odkaz...
Zaregistrován
10. 4. 2005
Nakonec jsem to taky uz radsi dal do banky, dost nemile me ale prekvapilo vlhko, jake s tim mate zkusenosti?
Spořiti se dá i z mála, jen začni a vytrvej!
Zaregistrován
23. 7. 2008
Já uchovávám stříbrné mince v kapsličkách od firmy Lindner, nejspíš německá. A ostatní mince mám pohozené v krabičkách. Slyšel jsem že některé albumy mince poničí, tak nevím, nejedná se spíše o levná alba koupená v papirnictví nebo alba která se používala před dvaceti lety? nerad bych přišel o některé hezké mincičky tak se chci zeptat zda s tím máte nějaké zkušenosti, nebo se není čeho obávat?
Zaregistrován
20. 7. 2008
kacuro:
kde jsi sehnal bezpečnostní schránku v bance na rok jen za 250Kč? To mi přijde nějaké levné a do budoucna bych toho rád využil.. Zatím tedy nemám mnoho, co by stálo za krádež, ale ten čas třeba jednou přijde..
Zaregistrován
22. 7. 2007
ve sporitelne vychazi vetsi schranka okolo 700,- takze tech 250 za mensi muze bejt.
Kazdopadne je to levnejsi nez nechavat specialne pojistit mince,protoze pojistovna bude chtit odhad ceny atd
Uvazuju o schrance taky,ale docela by me zajimalo zda banka ruci za veci ve schrankach a pripadne jak.
Zaregistrován
7. 10. 2006
ano malá schránka v české spořitelně je za cca 250,- na rok. a le neváhejte, ono těch volných zase moc není!
Zaregistrován
20. 7. 2007
Ve spořce mám schránku také. Cena je za malou schránku 50 Kč / měsíc. Platba je vždy na celý rok. Cena se liší. V každé pobočce je cena jiná (nebo alespoň tomu tak bylo, když jsem si ji zařizoval). Co se týče ručení - já mám ve smlouvě, že banka neručí vůbec za nic.
Zaregistrován
20. 9. 2008
Ve spořitelně platím za schránku cca 25x35x12cm 1400,- ročně. Smlouva je napsaná lišácky, uvádí např. že věci nepřevzala do úschovy a v dalším odstavci uvádí že neodpovídá za škodu způsobenou nepředvídatelnou přírodní událostí. Takže asi neodpovídá za nic.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.