Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak pan Thraumb je jeden z mála těch na Aukru, kdo ti prodá dobré věci. Je to můj pravidelný sponzor filatelistickým materiálem už nějaký ten rok a jsem ráda, že jej znám.😉
Zaregistrován
10. 2. 2014
Tak to jsem rád, já od něj budu tedko ještě brát knížata 1944 slovenský štát. A ještě beru od nicku Tacmud. Od toho tedko za chvíli zakoupim Praha Tatry a ještě města oboje za 400kč a vypadaji nádherně, už sem od něj koupil něco z reichu a něco z čsr1, skoro všude udává ** a někdy to doplní slovem luxusní. :-) Tak snad i tento bude dobrej, koukal jsem na jeho další aukce a všude se zdá že samá kvalita.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Otakar18: jen drobná rada, nakupuješ to rozsahově moc širokým záběrem, doporučuji omezit šíři nákupů jen třeba na ČSR I., i tak je to více jak dost a nekupovat ještě SŠ případně další...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
6. 2. 2009
Pro primo: Od neznámeho predajcu nie. Ale od overeného prečo nie, ak poskytne fotky, scany podľa mojich požiadaviek.
Pro secundo: Pán Europa1 prosím uvedomte si, že zberatelia nie sú len ľudia, ktorí nakupujú do svojich zbierok predmety s cenami za niekoľko tisíc. Je nespočetné množstvo zberateľov, ktorí si svoju zbierku budujú z "halierových" položiek len pre svoje potešenie, a nie s myšlienkou, že po X rokoch ho predám so slušným ziskom.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
10. 2. 2014
Dráčku, jasně, to mám taky v úmyslu, čsr1 a protektorát a pár známek z čsr2. Ale mě se prostě ty knížata 1944 slovenský štát líbili a chci si sbírat též pár nezařazenejch známek podle toho jak na mě působí, takovbej mišmaš. Právě i něco z reichu mám, ale opravdu jen když mě to vezme za heart. -)) 😉
Zaregistrován
10. 2. 2014
Má včerejší aukce
Obrázky:
Zaregistrován
10. 2. 2014
:-)
Obrázky:
Zaregistrován
10. 2. 2014
-)
Obrázky:
Zaregistrován
10. 2. 2014
-)
Obrázky:
Zaregistrován
10. 2. 2014
-)
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.