Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
28. 5. 2015, 12:42

A proč si všichni myslí, že Jirka posuzoval celistvost pouze z fotky a nemá ji sám ve sbírce?

gnilretniw

Uživatel

Zaregistrován:
3. 3. 2015

Vytvořeno:
28. 5. 2015, 13:02

pane Evropa omlouvám se za zveřejněný padělek mám jich ještě asi 15 ks a jak píšete sám jste sbíral I.emisi a tak víte, že pro posuzování je zapotřebí určitých znalostí, srovnávacího materiálu .... jinak se můžete podívat na můj exponát na Exponetu kde I.emisi trochu podrobněji rozpitvávám tolik asi na vysvětlenou proč jsem uvednou celistvost dal do padělků Jirka z Moravy

gnilretniw

Uživatel

Zaregistrován:
3. 3. 2015

Vytvořeno:
28. 5. 2015, 13:31

A proč si všichni myslí, že Jirka posuzoval celistvost pouze z fotky a nemá ji sám ve sbírce?

díky za zastání skutečně tento skvost vlastním a to v nejednom exempláři Jirka

babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

Vytvořeno:
28. 5. 2015, 16:54

ale je to novy vyrobok ako ste pisal, ze je z roku 1999?

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
28. 5. 2015, 17:09

Spíše jsem reagoval na článek č. 13, kde autor nechává posuzovat celistvost ostatními čitateli pouze z fota. Myslím, že se shodneme, že takto nejde seriozně dojít k jakémukoli závěru a autor (který měl tuto celistvost pravděpodobně v ruce) musí mít z logiky věci před ostatními náskok.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

gnilretniw

Uživatel

Zaregistrován:
3. 3. 2015

Vytvořeno:
28. 5. 2015, 17:56

Spíše jsem reagoval na článek č. 13, kde autor nechává posuzovat celistvost ostatními čitateli pouze z fota. Myslím, že se shodneme, že takto nejde seriozně dojít k jakémukoli závěru a autor (který měl tuto celistvost pravděpodobně v ruce) musí mít z logiky věci před ostatními náskok.

Již jsem se snažil reagovat a nikde jsem nepsal, že se musí posuzovat dle zveřejněného skenu proto jsem to také dal do rubriky podvodů a "kuriozit"
kdybych si myslel, že je to pravé dal bych to do rubriky staré Rakousko s tím aby mi ostatní pomohli radou a pak bych přitlačil na kvalitě skenu a tak si myslím, že bychom mohli tuto stránku uzavřít děkuji všem za reakce a to také byl můj záměr Jirka z Moravy

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
28. 5. 2015, 18:07

Samozřejmě, zde žádný problém nevidím.

Pokud máte chuť, mohl byste ve Vámi zmiňované rubrice starého Rakouska začít téma I emise. Sice se jedná o primární klasiku, ale zde málokoho zajímá.
Jestli máte na ukázku dopisy se zajímavými frankaturami, pochlubte se! Já jsem se kdysi tomuto oboru docela věnoval a vím, že lze dohledat zajímavé kousky, naopak v dnešní době známky samotné v kurzu nejsou (snad pouze s celými zajímavými razítky).

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.