Moderátoři: dejvy, pavlinka, smith, regula_jan

mayo

Uživatel

Zaregistrován
21. 10. 2012

#21 - 7. 5. 2015, 00:16
to je roboty tak na niekolko mesiacov, kym to prejdes a spises...

Ani nie, mám Scott 2007 celý svet v pdf, stačí len zadať vyhľadávanie.
Takže pokračujem:
Horná Volta 1977 - 4 známky
Horná Volta 1970 - 2 letecké známky
Burundi 1970 - 5 známok
Kambodža 1985 - 2 známky
Kambodža 1987 - 1 známka
Kamerun 1970 - 1 známka
Stredoafrická rep. 1978 - 6 známok + hárček
Stredoafrická rep. 1970 - 1 letecká známka
Ceylon 1971 - 1 známka
Kongo 1988 - 1 známka
Kongo 1966 - 1 letecká známka
Kongo 1970 - 2 letecké známky
Kongo 1974 - 1 letecká známka
Čad 1970 - 1 známka
Dahomey 1974 - 1 letecká známka

Zatiaľ končím 😋

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#22 - 7. 5. 2015, 10:31

Tady je ještě jedna😉

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Yrjo

Uživatel

Zaregistrován
19. 1. 2011

#23 - 7. 5. 2015, 11:14
Tady je ještě jedna😉 Obrázky: ...

Promiň ale tohle sem opravdu nepatří. Proč sakra máme dnes potřebu se na všechno dívat tak zoufale černobíle 😞

babygulka

Moderátor

Zaregistrován
7. 6. 2010

#24 - 7. 5. 2015, 17:10
Ani nie, mám Scott 2007 celý svet v pdf, stačí len zadať vyhľadávanie. Takže pokračujem: Horná Volta 1977 - 4 známky Horná Volta 1970 - 2 letecké známky Burundi 1970 - 5 známok ...

tak ja osobne uprednostnim rucne hladanie v katalogoch na toto sa nespolieham

babygulka

Moderátor

Zaregistrován
7. 6. 2010

#25 - 7. 5. 2015, 17:11
Tady je ještě jedna😉 Obrázky: ...

trosku trapne, ako sa mali ludia v Rusku za cara ked nastupil Lenin? Horsie jak za Stalina, kazdy vidi len jednostranne, ale co bolo pricinou to uz nie

zdenek_prachar

Uživatel

Zaregistrován
14. 1. 2011

#26 - 7. 5. 2015, 17:38

Pánové ve vší úctě, ale není spíš přes čáru se zastávat masového vraha, který zcela prokazatelně dal příkaz k vyvraždění mnoha a mnoha tisíc lidí?
A že za Stalina bylo líp než za cara? http://cs.wikipedia.org/wiki/Hladomor_na_Ukrajině (to je jen malý příklad, co se dělo snad vědí všichni, kteří nemyslí rudou knížkou)
Že to chce někdo sbírat mi hlava nebere, ale ať si každý sbírá co ho těší. Že má někdo potřebu podobné zločince obhajovat či dokonce adorovat, to mi přijde jako skutečně k zamyšlení...

babygulka

Moderátor

Zaregistrován
7. 6. 2010

#27 - 7. 5. 2015, 18:08

zdenek_prachar napsal/a:

Pánové ve vší úctě, ale není spíš přes čáru se zastávat masového vraha, který zcela prokazatelně dal příkaz k vyvraždění mnoha a mnoha tisíc lidí?
A že za Stalina bylo líp než za cara? http://cs.wikipedia.org/wiki/Hladomor_na_Ukrajině (to je jen malý příklad, co se dělo snad vědí všichni, kteří nemyslí rudou knížkou)
Že to chce někdo sbírat mi hlava nebere, ale ať si každý sbírá co ho těší. Že má někdo potřebu podobné zločince obhajovat či dokonce adorovat, to mi přijde jako skutečně k zamyšlení...

napis mi kde ho obhajujem 😲 , dalej co sa dnes robi v mene americkej demokracie?

zdenek_prachar

Uživatel

Zaregistrován
14. 1. 2011

#28 - 7. 5. 2015, 18:41
zdenek_prachar napsal/a: Pánové ve vší úctě, ale není spíš přes čáru se zastávat masového vraha, který zcela prokazatelně dal příkaz k vyvraždění mnoha a mnoha tisíc lidí? A že za Stalina bylo líp než za cara? http://cs.wikipedia.org/wiki/Hladomor_na_Ukrajině (to je jen malý příklad, co se dělo snad vědí všichni, kteří nemyslí rudou knížkou) Že to chce někdo sbírat mi hlava nebere, ale ať si každý sbírá co ho těší. Že má někdo potřebu podobné zločince obhajovat či dokonce adorovat, to mi přijde jako skutečně k zamyšlení... ...

"ako sa mali ludia v Rusku za cara ked nastupil Lenin? Horsie jak za Stalina" - kdy nechal kterýkoli car vychcípat 7 milionů lidí hlady jen proto, že se tak prostě rozhodl? A kde jsem psal cokoli o nějaké americké demokracii?

Samozřejmě si myslete co chcete, dohadovat se s Vámi nebudu...
Jen by mne tedy zajímal Váš názor na A. Hitlera, který má na svědomí méně životů než Vámi jmenovaná dvojka Lenin + Stalin... Pevně doufám, že se na tomto foru nezačne objevovat rozmlžování jeho zločinů tak, jak se stalo u téhle dvojice...

Administrátorům se omlouvám za OT, klidně to smažte.

babygulka

Moderátor

Zaregistrován
7. 6. 2010

#29 - 7. 5. 2015, 19:08

zdenek_prachar napsal/a:

"ako sa mali ludia v Rusku za cara ked nastupil Lenin? Horsie jak za Stalina" - kdy nechal kterýkoli car vychcípat 7 milionů lidí hlady jen proto, že se tak prostě rozhodl? A kde jsem psal cokoli o nějaké americké demokracii?

Jen by mne tedy zajímal Váš názor na A. Hitlera, který má na svědomí méně životů než Vámi jmenovaná dvojka Lenin + Stalin... Pevně doufám, že se na tomto foru nezačne objevovat rozmlžování jeho zločinů tak, jak se stalo u téhle dvojice...

tak za prve som narazal na to ako sa mali za cara, lepsie?, kolko ludi pomrelo pocas vojen za bozskeho cara urcite viac nez 7 mil. ludi...
K Hitlerovi sa vyjadrovat nebudem. Co sa tyka americkej "demokracie" som nenapisal, ze ste sa vyjadril, len som narazal na to, ze aj v dnesnej dobe sa pachaju zlociny na ludoch a pri moci nie je Lenin ani Stalin. To je vsetko, a ziadneho Stalina ani Lenina sa nezastavam, len argumentujem.

babygulka

Moderátor

Zaregistrován
7. 6. 2010

#30 - 7. 5. 2015, 19:17

zdenek_prachar napsal/a:

Uz ste asi zabudli co robili gestapaci a SS v Protektorate Cechy a Morava s obycajnym obyvatelstvom? Trosku sa zamyslite! A to uz nehovorim o Polsku, Rusku

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.