Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
10. 6. 2006
No nehádam sa, ale pripadá mi tak. Ono by to chcelo predsa len mať doma päť, šesť kusov na porovnanie.😉
Zaregistrován
22. 4. 2007
A ta lilie 😲
Zaregistrován
22. 4. 2007
Ale vážně, je pravý? Ještě jsem neměl čas ho porovnat podle fotek na naší stránce. Ta hříva... a prokreslení hlavy?
Zaregistrován
20. 8. 2007
no nazdar
obávám se, že by pravý mohl být
podle mne tvar lva odpovídá dost přesně jen je poněkud otřelý,
celá lilie je nádherná
odpovídá i lícní strana - přijde mi, že ti malí lvi mají takovou nižší a širší korunu
jediné nad čím jsem trochu dumal jsou písmena S v rubním opisu - ale je to asi jen tím otěrem ?
to bude asi mazec - jsem zvědavej
Zaregistrován
22. 4. 2007
takže jsme začli všichni šetřit? 😉 Ta s mi přijdou v pohodě. Co ta hříva?
Zaregistrován
20. 8. 2007
co můžu posoudit srovnáním s fotkama na webu ČNS PG tak hříva je sice "rozplyzlá" otěrem mince, ale řekl bych že uspořádání je odpovídající
jinak se mnou asi nepočítej - pokud si dobře pamatuju cos říkal v KH tak to zkoušet ani nemusím
Zaregistrován
22. 4. 2007
Ale ono to tak žhavé nebude🙂
Zaregistrován
10. 6. 2006
Topa je starý pes, ktorý si na korisť počká do poslednej sekundy.😎 Urobili sme dobrú reklamu, aj keď si nie sme istí. Mne osobne to na malého leva pripadá, ale ako hovorím, žiadneho som v ruke nemal.
Zaregistrován
22. 4. 2007
No právě Archy, já jsem taky ještě žádného in natura neviděl 😕
Zaregistrován
22. 4. 2007
Tak jsem toho malého lva porovnal s fotem co máme na stránce ( v2_1 ) a ještě to přesvědčení není úplně ono, i když spíše s ohledem na předpokládanou cenu. Nemáte někdo ještě další fota nebo nevíte kde v literatuře je malý lev?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.