Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
20. 9. 2008
Je to naopak velmi zlé - proč to nedá do sekce kopie mincí nebo ostatní, prodejce určitě není žádný neználek když poznal že se jedná o "středověk"!
Zaregistrován
10. 6. 2006
Denarius: Si veľmi prísny. Rozumiem tomu čo hovoríš, nemáš však jediný dôkaz na svoje tvrdenia, že to nie je žiaden "neználek". Pozri sa priateľu, ja si pána nezastávam, len hovorím, že tu bolo oveľa viac prípadov, kedy sem dávali lacné kópie s popismi originálov. Prečo to predajca nedal do "kópií", to naozaj neviem, vidím však že Ty to vieš. Som zvedavý či kacurovi odpíše a napraví svoje chyby. Možno tak urobí a vyvráti podozrenia voči svojej osobe ako o podvodníkovi. Vieš, pár krát som bol "spravodlivo" nahnevaný na predajcu, písal som zúrivým tónom a potom som si pripadal ako blbec, keď sa mi predajca s malou dušičkou ospravedlňoval, že skutočne nevedel o čo ide a zrušil aukciu (aby ju mohol vystaviť inde, s popisom - novodobá replika). Nesmieme hneď súdiť. Ono, možno máš pravdu, je to dokonca pravdepodobné, avšak premisy z ktorých vychádzame nestoja na pevných základoch.
Zaregistrován
20. 9. 2008
Věř mi že bych se rád mýlil kdyby prodejce opravdu nevěděl o co jde ale osobní zkušenosti s podobnými nabídkami mám bohužel špatné. V počátcích mého sbírání jsem se např. na burze napálil s dukátem FJI 1915. Škoda že Aukro nemá nějakého "cenzora" (nebo možná má a neplní svou funkci) který by podobné omyly hned v zárodku korigoval.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ja Ti naozaj rozumiem, ale stále nechápem prečo je zrovna táto aukcia stredobodom našej pozornosti. Riešili sa tu rôzne chrapúnstvá, niektorí predajcovia sú hyeny. V sekcii stredovek je hromada aukcií, ktoré so stredovekom majú spoločné asi toľko, ako môj bycikel s kozmonautikou. Mali by sme sa na to vyprdnúť, predajca možno vie, možno nevie čo predáva, každopádne predáva predmet od koruny na verejne prístupnom aukčnom serveri za ktorého používanie platí. Predáva predmet ktorý nazval podľa nápisu napísanom na ňom, nepredáva "pražský groš". Predmet nepopisuje, nevychvaľuje... jedinú chybu urobil, že to predáva na "stredoveku", ktorý predsa máme my pod drobnohľadom. Kašlime na to, nepredáva úplne kóšer, ale čistý chrapúň to asi nebude. Ale nech teda aj je, je mi to jedno...
Zaregistrován
20. 9. 2008
O.K. končím s rozčilováním a jdu si po dnešní prohlídce raději rozmýšlet do čeho půjdu zítra na Aurei. 😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Držím palce.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Na Aureu zítra vůbec nechoď, stačí když tam budeme my ostatní...
😁 😁 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 8. 2006
No panove, snad nechcete neco co jsem si vybral .... ;-)
Zaregistrován
20. 9. 2008
Jejda, tam teda bude zítra velká bitva? 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.