Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
22. 4. 2007
Oliver: Oba jsou Sm2, ale jiný typ leva. Myslíš, že by jsi měl někdy čas na pérovku?
jinak při posuzování lva dělá hodně natočení mince
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
7. 10. 2006
Li: přijmi mou úpřímnou účast, tento měsíc jsem si to prodělal už dvakrát😞
Zaregistrován
22. 4. 2007
Oliver: Dík, vypadá to perfektně. Toto je asi nejlepší přístup na srovnání odchylek
Zaregistrován
15. 7. 2007
Kacuro dik... je to vazne totalne na *****...
Topa77 a zaver tedy prosim zni? Je to jiny typ lva? Existuje na to nejaka "typologie", rozlisuje se to nejak? Kolik takovych typu lva napr. u Sm 2 existuje? Alespon orientacne? Ma smysl to sbirat i dle toho nebo ne? Sbirate to nekdo podle toho?
Jinak ani jedna z tech fotek potazmo kousku nebyla uplne ideal pro tvorbu kreseb...
Zaregistrován
7. 10. 2006
myslím, že až Topa dokončí typologii grošů WII. tak už jich bude na sbírání víc, než těch pár kousků podle Smolíka😃 takže Li, doporučuji si chvíli počkat😉
Zaregistrován
20. 9. 2008
Zaregistrován
6. 11. 2008
Nad tím jsem už jednou přemýšlel, ale asi je to bude vzhledem k hrozně zparchantělému lvu falzum, otázka je zda dobové, nebo pozdější...😐
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
22. 4. 2007
Falzum to je určitě, otázka zda dobové... ale protože jsem podobnou minci už nekolikrát viděl ( pokud to teda není pořád ta jedna samá ) tak dobové to bude jen velice nepravděpodobně, pak by se jich totiž zachovalo až moc...
klik typů má lvů má Smolík 2 se ještě uvidí😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tento typ leva určite nepatrí grošom Václava II. a už vôbec nie do Smolíkovej typologie. Je to kreatúra, nie lev.😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.