Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 8. 2006
[
Zaregistrován
12. 8. 2006
Trošičku pórovitý, ale dá se ;-)
Zaregistrován
10. 6. 2006
To kacuro: Topa už tu svoj groš (čo má v ikonke) prezentoval, všetci sme ho obdivovali. Za tú cenu naozaj perfektný stav. Ak sa mi bude chcieť skúsim ho nájsť, niekde na fóre tu určite bude. Alebo Topa pošle foto a je to.😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
vassilij: tak koukám, že obrácené Zetko za dobrý peníz už je doma🙂 na póry bych nekoukal, ty časem zaplní špína😃 jinak je ale krásný !
Archy: jo kdysi ho tu někde měl, to si pamatuji, ale to už bude dávno a bude někde v sekci pražské groše nebo pražské grošeII. a čert aby to hledal😃 to si raději počkám jestli sem dá tu fotku znova😃
Zaregistrován
12. 8. 2006
To kacuro: díky za pochvalu - až vyzvednu zbytek grošů, udělám pořádné fotky pro pobočku. Ale chtěl jsem se zeptat, jestli se nepřizná majitel toho super extra luxusního obráceného "Z", co bylo na starých stránkách pobočky.
Zaregistrován
7. 10. 2006
vassilij napsal/a:
To kacuro: díky za pochvalu - až vyzvednu zbytek grošů, udělám pořádné fotky pro pobočku. Ale chtěl jsem se zeptat, jestli se nepřizná majitel toho super extra luxusního obráceného "Z", co bylo na starých stránkách pobočky.
proč píšeš v minulém čase, stávající web je stále platný a jediný, takže není ani starý😃 máš na mysli jistě ten w2-11, ten je opravdu luxusní !! rád bych napsal, že je kacurův, ale jaksi není😞 no byl bych rád i za ty další, co tam máme 😈
Zaregistrován
12. 8. 2006
jj w2-11 je přesně on - ten by byl v luxusním stavu i na obyč. Václava II., natož sm.3
Zaregistrován
22. 4. 2007
Protože se rád chlubím, tak tady jsou moji nej milášci😉
[
[
[
[
[
[
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
7. 10. 2006
Topa: ale řeknu ti, že ten čenich u Sm2 je jak živý! skoro vidím, jak jím proudí vzduch😃 jináč moc pěkné
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.