Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
26. 11. 2007
Olivere, taky jsem jedním z těch, co tady hodně čte a moc nepřispívá. Není to tím, že bych chtěl jen čerpat a nic za to nedat. Ale považuji se stále za začátečníka a čtení těchto diskuzí považuji za učení. Bohužel moje vědomosti nejsou takové, abych zde nějak konstruktivně přispíval. Než abych zde psal nějaké své laické úvahy, tak raději mlčím. Ale ne uplně - když jsi před časem vyhlásil anketu ohledně rozdělovacího znaménka na groši Jana Lucembuského, napsal jsem Ti. Minule na setkání v Kutné Hoře jsem byl a nyní v sobotu pojedu zas.
Určitě v budoucnu bych chtěl sem více přispívat - ale až budu mít víc co říci, co by mělo nějakou hodnotu pro jiné.
Zaregistrován
7. 10. 2006
flutek: také nejsem žádný odborník, ale do diskuzí se rád zapojuji, člověk si tím tříbí zkušenosti a nutí ho to stále se zdokonalovat a makat na sobě ... a když mě někdo utře tak ať, sklopím uši a ocas, poučím se z toho a život jde dál ... hlavně to nechce usnout na vavřínech ... jenom číst je dost pasivní přístup, alespoň mě při čtení informace lezou jedním uchem dovnitř a druhým ven, právě z diskuzí těch informací udržím víc ...
ale ať si každý dělá co chce, nebudu nikoho přesvědčovat ..
Zaregistrován
15. 7. 2007
flutek napsal/a:
Olivere, taky jsem jedním z těch, co tady hodně čte a moc nepřispívá...
To je v pohode... ver tomu, zes urcite udelal vic, nez deset tech, o nichz mluvim, dohromady🙂 o tobe rec si myslim nebyla
a odborniku je tu malo, to tu rikame porad. a ja jim urcite nejsem🙂
verim ale jedny veci: ze nekolik nadsenych laiku muze dokazat vic, nez znudeny, otraveny a namysleny odbornik😉 tak nezoufejte 😈
Zaregistrován
26. 11. 2007
Díky pánové. Polepším se a začnu přispívat více. Držet se bokem je asi trošku hloupost. Kdyby to takto udělal každý, tak pobočku PG můžeme zabalit.
Zaregistrován
7. 10. 2006
pobočka by bez pár nadšenců odtud ani nikdy nevznikla😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
To Topa:
Mám tu pre teba jeden obrázok. Nefotil som to ja, je to minca jednej známej. Môžeš si ho zaarchivovať ku svojej práci o PGV II. Nie je to nič nezvyčajné, ale poteší. Chýba znamienko v mene panovníka a driek v písmene A. Zbieraj obrázky priateľu, robíme to tak aj ja a jacx (ohľadom PGJL). Ako si ďaleko v práci? Máš šťastie že nebudem v Hore, inak by som sa opil a vykrikoval, nech Topa prednesie nejaký príspevok,😉
[
Zaregistrován
7. 10. 2006
jenom doufám, že nezůstaneme jen u těch paběrků fotek z aukcí a z našeho webu a že se úspěšně vrhneme na focení sbírek po muzeích ... sám se na to chystám, ale jak už jsem Ti Archy psal, nejdříve se musím pořádně naučit fotit😃
Zaregistrován
22. 4. 2007
Díky kacurovým kontaktům se teď foto sbírka podstatně rozrostla. Nemám souhlas toho dotyčného, takže mu nemůžu tady poděkovat. Fotosbírka teď činí něco přes stopadesát mincí. Jenomže je zima, sníh a mám nové lyže😉, takže jaksi není čas 😳
Pořád je v plánu pokusit se v létě dostat k tomu nálezu co mají v Hradci v muzeu a nafotit ho. Pak už by se začlo něco realizovat.
Archy: chtělo by to obě strany mince😞
Zaregistrován
23. 12. 2008
Zdravim,moc rad bych Vas poprosil o zarazeni a nazor na tohodle Vaclava.....dekuji 😎
[
[
Zaregistrován
20. 8. 2007
zde těžko říct
- chtělo by to trochu ostřejší fotku a navíc je v rozhodujícím vnitřním lícním opisu trochu patrný dvojráz
- takto to vypadá, že mezi VENCEZLAVS a SECVNDVS možná není žádné znaménko tedy Sm 1
- ale je to velmi nejisté - možná s lepší fotkou by to šlo lépe a možná taky ne
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.