Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

http://img.enter4u.eu/PB08000738vw.JPG ...asi o dvě stránky zpět je varianta, tedy b, se širokou respektive nízkou, korunou. Je mnohem širší. Mrkni tam, pokud se mi ten odkaz nepovedl skopírovat. Tato je dle mého názoru vysoká.
Kacuro-zubařka, jak se to vezme. Mnozí nás tak nazývají, ale jsem jen technik 😁 Občas ale pacientům do úst lezu také 😁 ale odemne to nebolí 😁 I když teď po mateřské stejně skončím nejspíš někde ve fabrice...😳 Jo, ale díky své deformaci se bojím více padělků, protože bych v laborce dokázala vyrobit tak dokonalý padělek, že by ho ani profík nerozeznal. Proto podezírám každou minci, kterou koupím. Podle sebe, soudím tebe 😁 😁 😁

To bys tu neměla na sebe moc prozrazovat,už si na tebe - co by prodejce budem dávat větší pozor🙂 .

no ja bych ho asi odhalil, ale verim, ze by mohl dobre vypadat🙂 tu korunu vidim, ale chytrej z toho nejsem... zkusim oba nafotit a porovnat...

ještě k zoubkům Oliverova posl. groše - je vidět předkus a lze asi tušit 2 zuby v dolní čelisti - tudíž by to měl být nejspíše H XIV. c/3
k té koruně - podle mne i tento je s vysokou (potažmo užší) korunou
a pokud jde o:
nemyslím si jako Dracek a Archy, že jde o vadu materiálu, ale opravdu spíše než nepopsaná opisová varianta to budou dva dříky způsobené dvojrázem - jak je patrné i u baze koruny
takže H VI. d/4

..věř, že neodhalil, protože ražba by byla naprosto identická, jako na normální minci bez sebemenších odchylek. (výrobní postup tu ale nebudu rozvádět, protože by toho mohl někdo opravdu zneužít, ale fakt je ten, že bez jistého laboratorního vybavení by to nešlo) Bohužel takový pokus udělat nemůžeme😞

korunko, hadat se muzem pak nekdy radsi po mailu🙂 at tu neco nevykecame🙂 a neinspirujem nejake nekale podnikavce...
jacx, dik za pripominku, dva zuby tam skutecne jsou a predkus ma... mam to nafoceno, zkusim, ale myslim, ze mate pravdu, ze to bude uzka koruna...

ja ti praci v laborce sezenu... ae asi to bude trochu jina laborka 😁 😁 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.