Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Myslim ze ted to byla od Vas trefa do cerneho. Typ VIII. to bude urcite, krome Vami popisovanych znaku bych jeste upozornil na nevyrazne laloky na konci ocasu typicke pro typ VIII. Dle koruny to take vidim na var. a nebo c, blizeji to vsak jiz nejsem schopen urcit.

:shock: 😲 😲 Já ho určil???????😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Tak to jsem opravdu rád!!! Děkuji! Toho ocasu jsem si taky všiml a taky jsem koukal, že to má jen typ VIII. možná proto bylo určení o něco snažší......😁

K tomu groši na předchozí stránce-..tak nevím, ale asi do toho vnesu bordel, ale mně připadá jako typ XlV. a/... Soudím podle malé hlavy lva, v koruně je posunutá lilie, což vypadá na to, že je volná... ale opotřebením razidla a nekvalitní ražby to není až tak patrné, hodně mi k tomu připadá i celkový tvar koruny :-)) :-)) Ale třeba jsem mimo :-))

Koukala jsem, že je tam také dvojráz směrem dolů, takže i to může zkreslovat a lilie, která byla volná teď může vypadat jako přirostlá, ale možná zase špatně vidím :-)) :-)) Dám sem obrázek, proč si to myslím, mrkněte na to, víc hlav víc ví...
[

Hele hele....moc mě neblbněte....Tak jsem si začal pomalu myslet, že tomu začínám pomalu přicházet nakloub a teď mě úplně mateš korunko.....😲
Ještě jednou...o které je řeč...?

Tak Korunko, teď jsem mrknul a..... Archy ja Kučera napsali shodně typ XIV. Archy to ještě doplnil na XIV.c/1. Ty do toho všeho vnášíš názor: XIV.a/?...Budu hádát...Prostřední perla.....Když vezmu v potaz obě koruny u těchto typech, tak rozdíl je v prostřední lilii na perle.....(chápem, že jo.....Kdyby něco, tak mě prosím poučte o lepším popisování....) Dle toho groše bych usuzoval, že je spíše podobná korunka na "a" než na "c"....ale tak úplně jistej si nejsem....Jen si mi Korunko potvrdila moji malou pochybnost....dík......

Kučera: doufám, že nám to korunka potvrdí....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.