Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Uz sem se sem dlouho nepodival a jen koukam, jak tu pekne debatite... tak kdo chcete, mrknete na tento nedorazeny kousek, to jsem zvedavy, co vymyslite🙂
Obrázky:
jo a tady je kdyztak foto v plnem rozliseni: http://www.richtera.cz/miscellaneous/vaclav_iv_7.jpg

Nazdar Olivere...Já se pokusím něco vymyslet.... Podle ocasu, té spodní osmičky bych řekl, že jde o VI. Ale jak tady omílám pořád dokola...já s tím teprv začínám.....Víc ti řeknou fundovatější....
Archy.:Koukák, koukám, ale ani lupou nejsem moudřejší..... Myslím, že to necháme jen na té XIV........

tak to mas recht (viz rozdelovaci znamenko)... ale potrap se trochu vic🙂 jeste to neni vsechno, co lze vycist🙂

Bigger- no vidíš, ono to půjde :-)) Oliver- co tam je? Nemám v ruce knihu, i když jedna halucinace mi tam připadá jako náznak kroužku, ale to je asi jen fakt halucinace :-)) :-)) jinak tam vidím pootočení a ve slově tercius je divné R, nebo alespoň to co je vidět vypadá jako M.... Jsem vedle? 😁

jo to R je divne, ale asi to tak ma byt... krouzek take ne, no pockej, az budes mit knihu, vsak to nespecha🙂

Hej...já chci se taky připojit do určování....Jenže jsem se teď vrátil a zase jedu pryč...tak pokud to neurčíte, tak se večer na to mrknu a pokusím se.........

Tak jste mě ukecali....😆 Já si myslím, že spodní řada měsíčků obsahuje njen tři měsíčky...Kroužek, jak zmiňovala Korunka, tam nevidím...Promiň....
Já to tipuju, pokud mi něco neuniklo, na VI.f/1...To podle tří spodních měsíčků.....Ale teď už vážně musím valit.....Večer se mrknu, jak jsem to pohnojil.....😁 😁

..tak s knihou- vůbec jsem nepřišla na nic nového 😁 Když shrnu, co vidím- groš má kroužky (rozdělovací znaménko ve jméně panovníka) což není nic neobvyklého. Jsou buď tečky, nebo kroužky. Na písmeně X ve slově REX je patrný víceráz nebo pootočení, snad díky tomu se mohlo za ním zdeformovat rozdělovací znaménko dvou křížků a následně B ve slově Boemie. Ve vnitřním opise mne zaujalo S ve slově venzeslavs a T ve slově tercius, ale když se kouknu na některé své grošíky, písmenka jsou podobná. Ve slově venzeslavs je také zajímavé A, ale to nejspíš vzniklo nedoražením nebo zanesením razidla, i když už jsem viděla i A bez příčky. Takže písmena jsem vyloučila. Podívala jsem se na lva. Horní malé měsíčky vypadají rozházeně, ten poslední dokonce otočeně, ale když se kouknu jinak, tak mi připadá správně. Takže i to jsem zavrhla. Když to shrnu, fakt jsem na nic nepřišla 😁 😁 😁 Večer tu jistě bude Archy, tak jsem zvědavá, zda něco neobjeví on, já jsem fakt asi slepá 😁 a pokud je tam něco do očí bijící, pak se stydím 😁 😁 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.