Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

jak je ctena libost
Obrázky:

:shock: Olivere...dík...myslel jsem ale něco určitelného....😁
OK, jen co doslavíme, takse na to mrknu..teď mi to trochu splývá...Zítra, jo...?

no dovol? urcitelne jsou dobre... ty ses nakej rozmlsanej 😁

myslim ze nema, ale budu se asi muset podivat az to pujde

btw. bigger koukam asi jeste slavi a nebo se teprv kuryruje z flamu... hlavne to druhy bych mu nezavidel... 😁

Tak Vám pěkně děkuji přátelé.....jste laskavi, že jste mi nechali časový prostor pro nějaké to určení....Díky za podporu ( korunce ). No, abych vysvětlil svou absenci...Neboj se Olivere, žádná kocovina....😈 ......dojíždím teď do lázní na nějaké ty procedury, tak krapet nestíhám.......
Tak....jen ještě na okraj, měl jsem dnes dopoledne rozepsané své myšlenkové pochody u určování těchto dvou kousků, ale nějak jsem to neodeslal, jen jednoduše vypl... Tak tedy...ten bez zubů.....VI.c/?......je to nejspíš špatně, protože mi k tomuto typu nejde pravá tlapa a měsíček.....jednoduše netuším....Celkově ocas, tlapy, postavově....vše mi říká VI......ale nevím....
Ten druhý...záchytný bod je "N" a podle lva, jeho propracovanosti jako oko, hlava, všímám si i opisů a jednotlivých tvarů písmen....něco ze XIV-náctek......? A teď můžete nedočkavci....dejte mi i co proto! Nešetřit mě.......

Jacs: Že by XV.e/1........? Ikdyž je tak vyleštěnej, tak pěkný......XV. ještě nemám.....

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.