Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Oliver- mohl by jsi ho dát prosím také do diskuse na stránkách ČNS-PG (pokud jsi také členem), aby se k tomu mohli vyjádřit i ti, co sem nechodí? Docela by mne zajímalo, jak se to vyřeší. Je nás tu na to nějak málo😞
Mně je pořád záhadou ta koruna, ..pořád mi připadá, že je vysoká s jednoduchými liliemi, když se kouknu po druhé, tak si už jistá nejsem a může to být, jak ríká Jacx, i když to m ... nevím, nevím...
Více hlav, více ví. 😉

klidne ho tam dam nak o vikendu, ja uz tam dlouho nebyl 😳 , stiham tak max nakouknout sem...
jinak si to mazat nemusela, uz ses jak jano😉 ja sem z toho taky jalovej, neboj...

:mrgreen: 😁 😁
Jinak sem dám ještě na víc zamotání hlavy můj grošík l a m. ( XlV) pro porovnání především koruny. Snad z toho na něco prijdeme 😉
[
](http://img.janforman.com/P5170002c84t.JPG)[

ted nestiham🙂 ale vsiml jsem si toho "zaseku" smerujiciho od oka smerem k licousum - mas ho tam taky🙂
jak budu mit chvilku, zkusim si je prohlednout a srovnat s tema co mam🙂

jo a listky vnitrich lilii jsou podle me slozite v obou pripadech

Priatelia, nestíham ani čítať, dokončujem niečo a nemám čas absolútne na nič. Teraz si pripadám ako čistý konzument, ku svojej práci občas niečo potrebujem a preto využívam sberatel.com na hľadanie konkrétnych odpovedí. Dúfam že sa nebudete na mňa hnevať, ešte istý čas budem v polohe toho čo z tohto fóra ťaží a nie čo mu dáva...😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.