Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

oliver napsal/a:
....no... kdyz ja to proste nekdy vidim jinak 😁
Buď v klidu Oli,jsem na tom dost podobně Oli 😉

holky, vy umite tak pekne chlacholit, ze nebejt to ja, tak vam to i sezeru 😁 😁 😁

Ahojte lidičky..mám jen pár sekund.....Korunko - výše jsi psala něco o patinování.....můžeš se o tom trochu rozepsat? Třeba sem či na mail. Tohle by mě teda zajímalo.....Možná bych tím mohl "vylepšit" svoje grošíky 😆

korunko... jen pozor vis jak - ja sem si to s nabizenim patiny lidem co neznam rozmyslel, i kdyz bych na tom jiste skodnej nebyl... nekdo si napatinuje grosik do sbirky a pak ho za 14 dni vidis na aukru s ne zrovna pravdivym popiskem... nebudu to vic rozvadet, snad je to jasny, kdo z toho vytriska nejvic... a neni to nic osobniho vuci lidem vyse... je to reakce na to "pro vsechny..."

Oliver- jo jo, proto to sem nechci dát veřejně, ale jen vám, co alespoň od tud znám😁 (také mne to napadlo)
A jako bezpečnostní opatření mi do mailu napíšete přezdívku, kterou máte zde na webu v sekci PG a jako druhý bezečnostní krok vám pošlu zpět ukázku pražského groše, a když jej správně určíte, prozdradím návod 😁 😁 😁 😁 😁
Né, kecám 😁 Bigger- klidně napiš, tobě a těm co znám poradím 😉

Korunka:😲 😲 😲 Tak to jsi mě teda dostala.........! Málem jsem ti to sežr.....😈 Jo, za chvíly ti pošlu mail. Předem ti dík!
Oliver: Chápu tvou připomínku a je mi to zcela jasné.....i takové věci se mohou stát.....Neberu to osobně, jen bych chtěl tady tak nějak.....veřejně.....že nejsem překupník...snážím se být sběratel. Shodou náhod jsem se dnes ( jediný den volna ) potkal s kamarádem a líčil jsem mu mé plány ve sbírání grošíků. Když se mě zeptal, zda bych mu neprodal jeden kus, co mám dvakrát, tak jsem mu odvětil, že ne.....Podle mě - co kus to originál, ne?
Tak neboj, moje grošíky na aukru či jiných aukcích neuvidíš.....😉
Toliko sám za sebe........😋
Pro všechny: S tou patinací.....Jelikož se stále považuju za zelenáče, tak si buďte jisti, že se nejdřív poradím s vámi.......
Jinak....mám v přízpěvcích jednoho Vladislava II. tak jestli by jste se i tam třeba koukli......co? DÍK!😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.