Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

..zatím nikdo, tak to zkusím já😁 Pak mne někdo překontrolujte, nebo opravte 😉
1.) I.a/ řekla bych 3, ale jistá si nejsem
2.) III.a/1
3.) VI. c, e nebo f ? (f to spíše nebude) Typově bych řekla šestka, ale nejsem si jistá, zda je lev spíše menší nebo hubenější 😉

Děkuji, potvrdí či upřesní to někdo z odborníků???
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

no pokud jsem se jí nějak dotkl, pak se omlouvám...😉

Nazdar, ikdyž se za odborníka nepovažuju, tak si dovolím přispět ( snad je čím.....😆 ) aspoň něčím...
- Jako Korunka, ikdyž zcházet do detailu jako I.a/3...nevím, sohlasím s I.a/? To N-ko dost dobře nevidím....
- Nemám co dodat.....
- Korunko, mě to příjde, jako né hubenější, ale spíš měnší....tak nevím....😉
Dráčku, bude ti to tak stačit?

Děkuji za každý názor...(více názorů, jistější určení😉 )

Jo, Dráčku...korunky se nemůžeš jen tak dotknout...protože je strááááášně daleko.....😁 😁 😁

v podstatě souhlas s již řečeným - resp. korunkou určeným :
H I. a/ ? - může být a/3 (ve vnitřním lícním opise nevidím jasně dřík písmene N - na minci by však mohl být vidět lépe, R odpovídá)
H III.a/1
nejméně jisté - ale podle tvaru lva a uspořádání měsíčků jeho hřívy a také dle zbytků lícního opisu bych řekl H. VI.e/1

Druhý groš III.a/1, tretí groš tiež myslím VI.e/1. Prvý groš asi máte pravdu, ale nezdá sa vám predsa len, že písmeno N je typ 4 so zliatymi koncami? Na fotke toho veľa neuvidíme to je jasné, ale stále mám ten dojem. Keďže písmeno R má dlhú nožičku, tak by teoreticky variant vychádzal na I.a/7, rubné rozeľovacie znamienko však nie je identifikovateľné. Hána tento variant ani nemá v obrazovej prílohe, osobne som ho ešte nevidel. Toto prosím berte čisto iba ako úvahu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.