Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Náhodou dobrá jednička.
Mně také dnes přišel jeden přírůstek, ale varianta, to je záhada... taky, jako ten Biggerův grošík, nemá vidět tečku 😞 😞
[
](http://img.janforman.com/005xm5o.JPG)[

Určila si ho na variant? Super, ja si netrúfam. Keby som ho popisoval, asi by som ho popísal iba ako typ V. (čo je pri náleze z hľadiska určenia približnej doby uloženia postačujúce...), keby som sa začal vŕtať (a mal by som naozaj iba fotky a nie mincu v ruke - ktorá sa dá "prekúkať" pod svetlom...), tak by som si tipol - V.a/2; b/2; e/2; k/1.
P.S. Pekná päťka, gratulujem... 😆

Herdek, pěkné kousky tady prezentujete...Jak Milstr tak ty Korunko....Ále i mě brzy přijdou nějací Vaškové.......😉

Archy- tedy, ty jsi vyjmenoval snad všechny varianty, ne? 😁
Ale přiznám se, že než jsem si uvědomila další důležitý rozpoznávací znak, byla jsem na tom podobně. Tedy velká nápověda: U typu V. se varianty nerozdělují pouze podle umístění tečky v okolí ocasu (tady ani 100% jistá není), ale i podle měsíčku v ocase!
Tak co teď? 😁

..i když teď koukám, že jsi na to šel asi dobře, ale asi tě zmátl právě ten měsíček (tedy pokud nezmátl mne 😁 ) . Je malý, špičatý, nikoliv obloučkovitý, takže dle mého názoru typ V. h/1 (příčka v N by také odpovídala, je zhruba v prostředku, nikoliv nahoře) Takže jsem jej určila takto. Třeba mi to někdo ještě vyvrátí, škoda, že to tu nějak ochablo.
Jacx- máš kliku, že jsi mne nepřehodil 👿 😈
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.