Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

No mě ten krokodýlí čenich přijde adekvátní :-) Podívej se schválně na korunu, ta je trojková.

k nejen listopadovi:
1) kdyz vam ma neco prijit a nemate to jeste v ruce mimo mizerne fotky, neslo by se malicko ovladnout a nejaky ten den pockat a neplytvat casem zkusenejsich kolegu (tim nemyslim sebe, urcovani Vaclava IV. me az na pomerne jednoznacny typy moc nejde) - nebo alespon fotku oriznout a trooooosku ji kultivovane upravit?
2) kdyz nekdo jasne napise, ze mate udelat CB fotky, tak to neni mektani stareho senila ci retromaniaka, kerej jen neco placl, aby to vypadalo, ale proto, ze vi co pise... co proboha vidite v tom hnedem fekalnim ctverecku?! Ja do toho jeste chvili koukat, uvidim tam i Pamelu, jak me z toho bude zle. Laicky receno, u barevne fotky vam pozornost od detailu odvadi i ruzne zbarveni ploch a lidska mysl ma tendenci prehlizet to dulezitejsi - tvary pod tim (nekdy) skryte (panove, jiste dobre znate...)
3) chapete tu vubec vsichni, o co se pokousite? A pokud vy ano, jste si jisti, ze to chapou ti, co ctou tyto prispevky? Ty detaily jsou na *.JPG obrazku na hranici pixelizace, divili byste se, co dokaze se vzhledem neceho udelat par ctverecku... Presto, ze se zda, ze tam nejaky naznak je, jediny seriozni zaver je, ze to z teto fotky nelze rici!!!
4) dukaz? i pri mnohem dokonalejsi fotce muze dojit diky hre svetel a souhre dalsich okolnosti k velmi zajimavym efektum, ktere pri jinem natoceni nelze jinak, nez dementovat - podobne mne napr. nedavno vyskolila druha fotka v poradi - detail koruny na PG JL, kde jakoby se zda ze rezac pouzil omylem punc s krouzkem z opisu... pouze blba souhra svetel... prostudovano peclive pod stereomikroskopem - zadny krouzek tam opravdu neni a nikdy nebyl...
5) na zaver bych poprosil vsechny o trochu soudnosti a ohleduplnosti. Pokud mate nebo budete mit minci v ruce, prosim, udelejte nejdriv kvalitni fotky. Diskuse ze zprehledni, zeseriozni a nebude to tu jak vesteni pocasi na mesic dopredu zalozene na orientaci mysich exkrementu...
p.s. ta moje fotka (druha) nize je porizena fotoaparatem 5Mpx Konica-Minolta Z5 stareho 7 let a je jeste ZMENSENA !!!
Obrázky:

Olí.....díky! Vše, co jsi napsal má hlavu a patu.....a je moc fajn, že jsi to dal v plen.....ano, snažíme se " věštit z koule ", ale za sebe, pracuju s tím co tady je k dispozici a snažím se kolegům jen vyjít vstříc......
A i já se připojím s prosbou o kvalitní foto. Udělá to opravdu hodně a dost to i pomůže v určení......😉

jako v klidu, nemelo to vyznet vycitave - spis neco ve smyslu vezmeme rozum do hrsti. jsem zvedav na tu fotku, co z toho vyleze.

Myslím že to byl od olivera velice přínosný příspěvek, já sám jsem sem občas hodil fotky za které jsem se pak musel s odstupem času stydět a bylo mi trapně když jsem si uvědomil, že na to někdo kouká a zkouší ten hnus vyhledat v příslušné literatuře a porovnat ho s již zaznamenaným.
A teď, když jsem si přečetl výraz "hnědý fekální čtvereček" a podíval se na tu potrefenou fotku, tak jsem dostal záchvat smíchu, protože to opravdu vypadá jako když se někdo vy**al, výsledek zdokumentoval a zveřejnil 😈

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.