Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

alarich- zhruba takto- podle aversu mi to připadá na devítku či desítku, na reversu je A bez příčky (prAgenses), což mají spíše čtrnáctky. Takže buď křížená ražba, nebo nová opisová varianta (už jsem tohle A u devítky také viděla) Nevidím měsíček v ocase, snad jen nedoražen, bližší určení bude asi těžké, není vidět hlava lva, ani zda horní tlapa opravdu přisedá k prvnímu měsíčku, či ne.
Ale třeba mne někdo opraví 😉

opravovat te korunko nebudu, ale podotknu, ze naznaky hlavy lva videt jsou a nezda se to uplne ztracene a ze bych zkusil lepsi, resp. jine svetlo apod. a hlavne ne JPG v mizerne kvalite - lecos by bylo snad videt uz ted, nebyt tech kostek jak na jiznim meste...
chelaton je opravdu lepsi, nez citronka, ale dotycny (z prispevku vyse) se ptal jak se ptal, tudiz jsem neuvazoval nad tim, ze mu budu chelaton nutit (kolik uz prispevku tomu bylo venovano, ze?). kdyz se ozve, treba bude prostor k domluve.
Obrázky:

zdarec PG je už v chelatonu chtěl sem ho sem poslat až po dočistění ale nakonec sem poslal tak jak je s původní patinou

A já si počkám na vyčištěnej groš a pak budu komentovat.....😁

no ja ale taky nemyslel z te "me" fotky, pokud budes cist pozorne😉
navic si nemyslim, ze ten alarichuv vyresi chelaton. ja bych ho nechal jak je... jde o to to lepe nafotit si myslim... podle me bude po chelatonu spis osklivejsi...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.