Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

je tam, to mas pravdu - lip je videt na puvodni fotce, tu CB jsem upravoval tak, aby co nejvic vylezl vrsek... moc tam toho ale stejne nevylezlo...

lepší fotky by to sneslo, ale snad to půjde
vzhledem k náznaku tvaru hlavy lva, velmi malým měsíčkům horní řady hřívy, na líci pak tvar koruny a písmen N a S bych to viděl takto:
vlevo Hána X. a/1
vpravo také Hána typ X. - asi c/1

Mám tu zaujímavý grošík, tvári sa ako VIII.d, len má napojenie chvosta z posledného mesiačika ako VII.a-b.🙂 Za sedmičku by hovoril aj sklonený prvý malý mesiačik, za osmičku bochníkovité veľké mesiačiky hrivy, typ hlavy, koniec chvosta a celkové "držanie tela". Už mám toho trochu plnú optiku, som zahrabaný v grošoch celé posledné týždne, kto poradí? Je tu ešte možnosť prechodného typu medzi VII. - VIII. ale to je veľmi odvážne tvrdenie.
Obrázky:

Archy - určil bych ho jako typ Hána VII.
už jsem, myslím, několik grošů typu VII. s takovýmto "předkusem", jako u VIII.d viděl
pro VII. hovoří kromě toho co píšeš ještě: přesah hlavy do perlovce, tvar kloubu pravé dolní nohy a menší tlapy s malými drápy
je pravdou, že jsou přítomny i některé markanty typu VIII. - ono to u sousedních typů někdy tak bývá
já bych určil jako typ H VII. - asi VII. a (perly na koruně se mi zdají být velké a výraznou postranní stopku tam nevidím)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.